суббота, 30 марта 2013 г.

Модні напрямки керамічної плитки


Керамічна плитка - найпопулярніший в наш час обробний матеріал. Дизайнери, архітектори і звичайні споживачі всіх країн світу, все частіше звертаються до керамічної плитки з метою втілити свої найсміливіші і неординарні фантазії. Керамічна плитка - це не просто глина, якій надали форму, це в першу чергу полотно в руках художника. Кожен виробник вкладає у свої творіння частина душі, свої фантазії, стиль і своє бачення сучасного життя. Світ керамічної плитки неосяжний і багатогранний, він подібний світу моди, який з кожним сезоном кардинально змінює свій напрямок. Тенденції в світі керамічної плитки, тісно пов'язані з віяннями світової моди, дизайном одягу, взуття та інших аксесуарів оточують нас у повсякденному житті. Різноманітність стилів, напрямків, фешн і хай-тек ідей, цікавих фактур, форм та інших найсміливіших творів з глини, вразить уяву навіть самого вправного цінителя інтер'єрних ідей. Керамічна плитка - це вже не окремий вид оздоблювального матеріалу.



У наш час облицювальна плитка представлена ​​цілими колекціями, серіями, наборами. Вражає уяву різноманітність декорацій, які можуть відноситися до окремо взятої колекції, від шикарних настінних і підлогових панно, багатих по фактурі і стилю фризів, мозаїчних декорів, античних колон і інших елементів які можна виготовити на підставі керамічної плитки.
Модні напрямки керамічної плитки
Законодавцем моди у виробників керамічної плитки завжди була Італія. Саме італійські виробники керамічної плитки вливають величезні активи в наукові дослідження у сфері кераміки для удосконалення технічних і естетичних характеристик керамічної плитки. Італійські підприємства регулярно залучають до створення нових колекцій відомих кутюр'є, дизайнерів і архітекторів.

2011 ознаменувався високим споживчим попитом на керамічну плитку, звичайно не останню роль у цьому зіграло естетичне оформлення нових колекцій, різноманітність форматів і фактурних рішень. У поточному році світ моди на керамічну плитку був переповнений квітковими панно, морськими пейзажами, фотонанесеніе вийшло на перші позиції по інтересу споживача, класика розцвіла всілякими рішеннями в світлих і темних демократичних тонах. Класичний стиль розкрився у всій своїй багатогранній образі. Керамічна плитка виконана з фактурою під дерево будь-якого виду, шкіру екзотичних тварин, облицювальна плитка під тканину і метал в стриманих, рідних для класики тонах, перетворюється в найвимогливіших інтер'єрах.
Модні напрямки керамічної плитки
За прогнозами модних експертів у сфері кераміки, в прийдешньому 2012 році будуть переважати складні геометричні форми, плитка в стилі мозайки різних форм і форматів, що імітує пазли, а так само керамічна плитка незвичайної форми з нерівними краями, що створює цікаві візуальні ефекти. Звичайно, керамічна плитка минає не здасть своїх позицій, так як класика і флористична тематика у всі часи залишається затребуваною, просто з кожним роком змінює свою презентацію.
Не варто забувати, що в 21 столітті немає єдиної системи оцінки стилю, модно те, що подобатися особисто кожному окремому споживач, адже наші смаки і стилі так несхожі, а мода має властивість мінятися, як погода за нашими вікнами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий