воскресенье, 2 декабря 2012 г.

Дизайн коридору. Як облаштувати інтер'єр

Що включається в дизайн коридору і як організувати простір цієї невеликої, але дуже важливої кімнати.
Дизайн коридору. Як облаштувати інтер'єр
Багато людей, які періодично виконують ремонт в будинку, дуже часто забувають про гарний ремонт коридору. Оскільки коридор, по суті, не є приміщенням, але він веде в яку кімнату будинку, будь то спальня, вбиральня або кухня, потрібно приділити його інтер'єру належну увагу. Разом з тим коридор будинку є найчастішим місцем для переходу з одного приміщення в інше. Коридор не повинен впадати в очі, повинен мати високі функціональні якості і бути комфортним.

 Мабуть, самою ключовою функцією коридору є висвітлення, оскільки в ньому немає ні єдиного вікна. Оптимально зробити освітлення коридору рівномірним або однаково тьмяним. Нерівномірне падіння світла часто спотворює і з часом псує зір. Не треба змушувати невеликий і вузький коридор громіздкими гардеробами і шафами, речами, полками для взуття і т.д. Якщо все ж вам необхідні меблі в коридорі, гардероб або шафа, використовуйте модульні меблі.
   Для предметів взуття, якщо є необхідність можна виділити невеличкий куточок або ж можна її ховати в шафу, в цьому випадку ви заощадите ще трохи місця.

  Коридор використовується як частина квартири, де найбільше пересувань, внаслідок цього слід оформляти його більш якісними і зносостійкими матеріалами, якщо немає бажання робити в ньому ремонт щороку, а може бути і частіше. А який дизайн коридору вам здається більш відповідним?

Комментариев нет:

Отправить комментарий