суббота, 30 июня 2012 г.

Секрети класичної прикраси столу


У Вашому домі часто бувають гості або Ви віддаєте перевагу проводити сімейні вечері в урочистій обстановці? Тоді Вам дійсно потрібно подбати про такий елемент декору, як прикраса обіднього столу і сьогодні ми розповімо Вам про декілька секретів, які допоможуть вирішити цю досить складну задачу.


Оскільки ми говоримо про прикрасу столу для сімейних обідів, вечерь або зустрічей з друзями, то мова піде про класичні варіанти, відмітною акцентом якого будуть зі смаком підібрані, дуже тонкі і витончені аксесуари та текстиль.


Класичну елегантність підкреслять осінні мотиви і кольори. Не варто ставитися до них, як до похмурим елементам, саме бежеві і жовті відтінки здатні створити м'яку і невимушену атмосферу за столом. Не дивно, що саме ці кольори найчастіше можна зустріти, вибираючи, приміром, текстиль для ресторанів і банкетних залів. Таке поєднання елегантності буде відмінним рішенням і для домашньої їдальні або звичайного кухонного столу, адже кольору досить чисті і до них необхідно лише підібрати правильні сучасні акценти.


Запам'ятайте, тема природи завжди буде в моді, і до неї ще не раз будуть вдаватися в оформленні самих вишуканих інтер'єрів багато професійні дизайнери, так, чому Ваш будинок повинен відрізнятися? М'які натуральні кольори, такі як білий, бежевий і бронзовий, прекрасно поєднуються з самими різноманітними декоративними елементами, створюючи неймовірно теплий і затишний інтер'єр. Саме вони є, мабуть, ідеальним рішенням для кухні, де будуть гармоніювати з красою натурального дерева, скла і білої кераміки. Як доповнення до бежевому текстилю, скатертини та серветки на кухні легко підібрати різні білі аксесуари - цукорниці, баночки для спецій, посуд, а урізноманітнити обстановку їдальні зони допоможуть оригінальні фоторамки, шкатулки, а також вази і свічники з квітковими мотивами.

Елегантність і класика при оформленні та оздобленні їдальні зони має на увазі не тільки столова білизна і посуд «потрібних» кольорів, але й різні цікаві добавки. Наприклад, незвичайні ретро годинник і статуетки англійських леді та джентльменів додадуть трохи індивідуалізму. Хорошим рішенням будуть плетені кошики та ящики, елегантні столові прилади, можна навіть стільці прикрасити м'якими покривалами або теплими пледами, в які в холодну пору року приємно буде укутати ноги.

Щоб урізноманітнити класику за столом, багато професійні дизайнери рекомендують також використовувати ефектний відблиск гламурних аксесуарів. Атласні наволочки, кольорові вази або свічники з блискучим склом лише деякі з них. Ще однією особливістю Вашої їдальні зони може стати простота і доповнення в стилі модерн. Аскетичні форми повинні супроводжуватися відтінками білого, чорного і сталі. Як елементи модернізму можна вибрати певні моделі годинників, ламп або ваз, але тільки пам'ятайте, це варіант тільки для тих, хто любить сильні і сміливі рішення в інтер'єрі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий