среда, 6 июня 2012 г.

Клеї для оздоблювальних матеріалів

Сьогодні у продажу багато готових клейових сумішей, самостійне приготування яких перестало бути вигідним, як раніше. Без проблем можна придбати клеї не тільки для звичайної плитки, а й спеціальні. Є з чого вибирати, головне - вибрати правильно.

Клеї для плитки, теракоти та мозаїки
Для їх виробництва використовується сірий цемент. Розчин з сірим цементом хороший для укладання на стіни і підлогу керамічної плитки, що має стандартні розміри, а також порцелянової мозаїки. Це найдешевші клейові суміші.

Клеї для гресу та клінкеру
Ці клеї володіють високою в'язкістю. Використовуються для приклеювання кахельних плиток і теракоти. Можуть застосовуватися як всередині, так і зовні приміщень.

Клеї для каменю
Їх основним компонентом є білий цемент. Можна застосовувати для плитки з каменя, яка чутлива до знебарвлення. Рекомендуються для мармуру, а також інших натуральних і штучних каменів. Клеї для каменю можна використовувати також для приклеювання традиційної плитки, але це не економно. Клеї для каменю міцні і дуже еластичні. Можуть застосовуватися всередині приміщення і зовні.

Універсальні клеї
Призначені для приклеювання різних видів плитки, як на стіну, так і на підлогу. Більшістю з них можна приклеювати кахельну плитку, теракоту, а також грес і клінкер.Універсальні клеї рекомендуються для плитки з натурального каменю, який не чутливий до знебарвлення. Можуть застосовуватися як усередині приміщень, так і зовні. Універсальні клеї часто морозо-і водостійкі. Багато хто з них застосовуються також для підлоги з підігрівом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий