понедельник, 11 июня 2012 г.

Камін в інтер'єрі будинку і квартири

Для прикраси свого будинку всі прагнуть якимись незвичайними предметами підкреслити дизайн приміщення. Сьогодні особливо популярні вбудовані каміни, так як вони створюють затишну і теплу атмосферу в домі. Ідеальним варіантом, де можна було б розташувати даний предмет - вітальня, так як саме в ній ви зустрічаєте своїх близьких, друзів і гостей.Сьогодні кожен може придбати камін по своєму смаку, так як асортимент дуже різноманітний. У кожного каміна є своя особливість, про яку перед покупкою повинен знати покупець.

Каміни з цегли вважаються найпоширенішими. Вони встановлюються у великому будинку, де можна здійснювати топку дровами. Цегляний камін в інтер'єрі створює сімейну домашню атмосферу завдяки затишному живому вогню. Недоліки цегляного каміна - пил і сажа. Тому під час експлуатації він потребує особливого догляду.  В квартирі або невеликому будинку в основному встановлюють електричні каміни, які є не менш популярними. Електричний камін виглядає в інтер'єрі приміщення також дуже красиво, до того ж, він забезпечує наявність цілковитої чистоти.

Електричний камін вважається в експлуатації більш безпечним. Ще один вид камінів для інтер'єру квартири або будинку - газовий. Він відрізняється від двох попередніх сучасним дизайном і хорошою тепловіддачею. Після того, як ви визначитеся з вибором каміна, наступним завданням буде вибір його складових як топка і портал.


Топка буває металева або чавунна, все залежить для якого призначення вам даний прилад буде служити. Топки для каміна бувають для всіх видів опалення: брикет, вугілля, дрова, газ. Також бувають і топки з водяним контуром, які, для підтримки тепла в будинку, легко підключаються до будь-якої системи центрального опалення. Варто відзначити і розроблені спеціально для будинків з високою тепловою ізоляцією - це топки з парканом. Як правило, зовнішній вигляд і дизайн залежить від порталу каміна. Сьогодні існує можливість втілити будь-яку реальність і стилістичну фантазію, так як портал каміна підбирається під будь-який смак. Самим популярним порталом для каміна на сьогоднішній день є портал з мармуру, через незвичайного і затишного матеріалу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий