вторник, 31 июля 2012 г.

Фінські двері, електронні замки та безпека


Протягом багатьох років фінські двері підкорювали російський ринок, пропонуючи споживачам найвищу якість і розкішний дизайн, тим самим завоювавши інтер'єри багатьох росіян. Причому, якщо раніше вони встановлювалися виключно в будинках еліти, то сьогодні їх можна зустріти в будь-якому кафе, офісі, в звичайних квартирах і заміських будинках. Але завдяки чому це сталося?


По-перше, вироби з Фінляндії показали надійну та якісну експлуатацію. Над технологією створення таких елементів фахівці працювали багато років. Спочатку у виробництві брав участь сам чоловік, а зараз виробництвом займаються автоматизовані лінії, що мають жорсткий контроль якості. Завдяки цьому сьогодні фінські двері є дверима європейського рівня і стандарту, які купуватися і відомі в багатьох країнах світу.


Природно, ви можете сказати, що високою якістю відрізняються і двері інших країн, наприклад Італії. Так, це саме так. Саме тому покупець дверей з Фінляндії - це та людина, для якого співвідношення ціни і якості товару пріоритетно.

Фінські двері також отримали свою знаменитість завдяки суворому і стриманого дизайну, без надмірностей і володіє холодними відтінками матеріалу, який використовується для обробки. У наш час найпопулярнішими стали білі гладкі вироби. Тому найбільше вони підходять для офісних приміщень, а також для будинків, що мають простій не викликає, елегантний інтер'єр. Покупець, завдяки різноманітності відтінків і моделей, має право вибору. Але варто сказати, що саме через свою скупуватий багато хто відмовляється купувати їх через дизайну.

Ще одним плюсом є легкість установки. Зразки до монтажу максимально готові: отвори для шурупів вже зроблені, петлі і замки врізані, безпосередньо заводом - виробником. Так опрацьовані та міжкімнатні, та вхідні варіанти.

А ще вони дуже надійні. Встановивши на них електронні замки або інші досконалі засоби захисту, які зроблять розтин дверних замків неможливим, людина може розраховувати на повний захист і високий рівень безпеки.

Якщо ви вирішили зупинитися саме на фінських дверях, вам необхідно визначити виробника. Якщо ви хочете купити справжні вироби, то ви могли б попросити сертифікат відповідності у продавця, виданого виробником, і подивитися штамп виробництва на торцевій частині полотна.



Комментариев нет:

Отправить комментарий