воскресенье, 15 июля 2012 г.

Камін на кухні - дизайн інтер'єру


Камін являє собою ідеальний варіант для обігріву та прикраси кімнати, причому зовсім не обов'язково мати приватний будинок, можна, наприклад, встановити стильний електрокамін можна і у звичайній квартирі.


Тим не менш, місце установки каміна, незалежно будинок це або квартира, досить традиційно і звичайно їм є вітальня кімната. Таке рішення дійсно функціонально і практично, але чи варто обмежувати свої дизайнерські задумки? Камін буде прекрасно виглядати, і зігрівати в холодні зимові дні, наприклад, в спальні, милуючись мовами полум'я можна медитувати лежачи у ванній після важкого трудового дня.



Хорошим місцем для установки справжнього каміна буде і кухня заміського будинку. З його допомогою можна буде отримувати природний тепло, крім того, можна спорудити камін, який також буде використовуватися в якості сільської печі. Погодьтеся, адже у всьому світі немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб, спечений у цій кам'яній печі.

Камін на кухні - це відмінна ідея пожвавити дизайн інтер'єру, зробити його більш природним, а також спосіб заощадити на духовці для приготування їжі, якщо Ви, звичайно, шукайте цікаві рішення, що поєднують в собі два в одному.

Якщо Ви твердо вирішили встановити камін на кухні, то перед Вами постане питання вибору між декількома варіантами. Можна зробити його з декоративного цегли, натурального каменю або купити чавунний. Також можна вибрати камін, опалювальний дровами або ж віддати перевагу електричний. В останньому випадку можна встановити його навіть у звичайній міській квартирі, причому виконати в будь-якому стилі під дизайн Вашої кухні, тим більше що оригінальний портал для каміна купити можна в багатьох великих будівельних магазинах, в тому числі і в інтернеті.




Комментариев нет:

Отправить комментарий