суббота, 28 июля 2012 г.

Новий тип вікна відкриває доступ до свіжого повітря


У кімнатах, розташованих на мансардах, найчастіше немає балконів і терас. Але якщо встановити вікна від компанії Fakro, то ця проблем легко вирішується. Нехай і невеликим, але справжнім, балкончиком ці вікна можуть забезпечити. Секрет криється в конструкції вікна. В зібраному вигляді воно мало чим відрізняється від таких же мансардних вікон. Але варто його відкрити, і нижня частина перетворюється в огорожу балкона, а верхня - в навіс, який може захистити від невеликого дощу.


Стулки вікна відкриваються на кут від 0 до 45 градуса, а спеціально розроблений фахівцями фірми Fakro механізм, дозволяє зафіксувати будь-яке положення стулок вікна. Нижні огородження відкриваються погляду лише після того, як стулки будуть відкриті. Вони органічно інтегровані в нижню частину вікна.


Власники мансардної квартири, звичайно, не зможуть винести на балкон столик, стільці і випити на свіжому повітрі чашечку кави, або почитати книгу. Але помилуватися відкриваються мальовничими видами цілком реально. Тільки, звичайно, в нижній білизні виходити не варто. Хіба що у вас труси Calvin Klein або халат цього ж виробника. Інакше сусіди можуть неправильно зрозуміти вас.

Інноваційна конструкція вікна від Fakro дозволяє трансформувати вікно в невеликий балкон, не докладаючи надмірних зусиль. Якось на «Штучка» вже публікувалася новина про інноваційний балконі, і ця новина дуже сподобалася вам, нашим читачам. Хотілося б сподіватися, що і цей проект викличе ажіотаж. Шкода, звичайно, що такий проект не можна виконати самому (або це дуже складно). Тим не менш, вже радує, що щось подібне існує.




Комментариев нет:

Отправить комментарий