четверг, 12 июля 2012 г.

Протимоскітні сітки для пластикових вікон


Протимоскітні сітки для пластикових вікон являють собою конструкцію, що складається з сітки і алюмінієвої (іноді пластикової) рами. Основне їх призначення - захист житлових кімнат від бруду, комах і тополиного пуху.


Такі сітки не заважають нормальному повітрообміну, вони практично непомітні візуально, тому не будуть порушувати стилістики інтер'єру, і мають високі міцнісні характеристики: довговічність та стійкість до агресивного впливу атмосферних явищ. Протимоскітні сітки легко миються, а через стійкості до дії вологи, здійснювати очистку можна за будь-якої потреби.


Існує кілька видів протимоскітних сіток:

Стаціонарні сітки. Головна особливість такої сітки - спосіб кріплення до вікна. Так, такі вироби являють собою алюмінієвий профіль з натягнутою армованої сіткою, яке кріпиться наглухо у віконний отвір за допомогою спеціальних кронштейнів. Установка (як і демонтаж) досить проста, а спеціальний підхід в обслуговуванні сітки не потрібно.
Поворотні сітки на балкон. Це ідеальний варіант для захисту від комах для балконів і лоджій, який підходить для установки на всі типи вхідних і балконних дверей (як пластикових, так і дерев'яних). Головна її відмінність від стаціонарного аналога - вмонтований в основу поворотний механізм, який робить сітку керованою і мобільною. Кріпиться сітка на дверному отворі за допомогою спеціальних петель. Для дверей і балконів є, до речі, на ринку й ще один варіант - москітна сітка штора на магнітах, вона кріпитися до дверей за допомогою липкої стрічки, а завдяки магнітам легко закривається, коли Ви проходите крізь неї.

Поворотні сітки на вікна. Принцип роботи та конструкція цього вироби майже повністю схожі на основні характеристики поворотною сітки для балконів. Єдина відмінність - різноманітність вибору матеріалів і менший розмір.

Звичайно, основна функція вироби - захист від комах. З цим завданням вона справляється відмінно, тому можете не переживати, що ваш сон порушить противний писк.

Комментариев нет:

Отправить комментарий