среда, 25 июля 2012 г.

Які оздоблювальні матеріали сьогодні в моді


Метал, дерево і камінь є дуже модними оздоблювальними матеріалами в сучасному мінімалістському світі і трохи суворою середовищі. Використання краси деревини, блиску металу і оригінальних форм з каменів допоможе створити неповторний інтер'єр у Вашому будинку або квартирі.


Сучасні металеві предмети мають м'які лінії і ідеальна якість обробки. Прикраси з металу більше не пов'язують з індустріальним стилем, завдяки декоративній обробці і м'якості матеріалу, вони можуть прикрасити будь-який інтер'єр. Метал в інтер'єрі часто можна зустріти у вигляді настінних панелей або ж меблів, наприклад, столів з нікельованого алюмінію. Часто будинки прикрашають страви зі сталі, лотки, скарбнички, свічники й статуетки. У моді і пофарбовані металеві вироби такі, як стакани, чашки, вази.


Природа створює з дерева унікальні малюнки, які можуть успішно конкурувати з творами мистецтва. Різні вироби та дерев'яні оздоблювальні матеріали можуть бути гідно оцінені і в закритому приміщенні. Сьогодні широко популярні різні екзотичні породи дерева, яким немає рівних, коли справа доходить до кольору або візерунків. Дерево в інтер'єрі може застосовуватися де завгодно, починаючи від меблів і закінчуючи покриттям для підлоги. Дерев'яні миски і ложки на кухні не тільки практичні речі, а й прекрасна прикраса, особливо якщо вони виготовлені з бамбука. Дерево також широко застосовується для виготовлення фоторамок, ваз, куди ставлять сухі квіти, корпусів банок і свічників.

Натуральний камінь володіє природною красою, яка надихає і не зникає з часом. Протягом століть мармур і граніт прикрашають будинки багатих людей, з них виготовляються оздоблювальні матеріали, меблі, світильники та посуд. Натуральний камінь не найдешевший матеріал, проте, сьогодні його з успіхом замінює штучний. Так, технологія роботи з акриловим каменем дозволила створювати чудові стільниці, підвіконня, мийки і раковини, які знаходять своє застосування в багатьох сучасних кухнях.

Камінь досить холодний матеріал, який не завжди забезпечує відповідний рівень комфорту і затишку, а тому він ідеально підходить для кухонь і ванних кімнат, втім, знайде він своє застосування і в спальні. Яким же чином можна використовувати камінь в інтер'єрі? З цього матеріалу можуть бути виготовлені різні вази, миски, лотки, посудини для рідини і інший посуд. Оригінально виглядатимуть декоративні композиції з дрібної гальки, якими можна прикрасити краю підлоги або скласти композиції, помістивши в металеву миску і поставивши на столі або комоді.



Комментариев нет:

Отправить комментарий