среда, 25 июля 2012 г.

На що звернути увагу при покупці вікон


Купуючи вікно, ми приймаємо рішення на багато років вперед. Однак на ринку представлений такий широкий асортимент продукції, різних типів і кольорів, що це є серйозною проблемою, особливо для необізнаних клієнтів. На що ж при покупці вікон необхідно звертати в першу чергу?


Ну для початку необхідно ретельно підготуватися і повністю вивчити питання від і до, щоб уникнути неприємних наслідків у майбутньому. Пам'ятайте, не тільки технічні параметри грають важливу роль - вони, по суті, схожі у більшості зарекомендували себе виробників, а й форма або колір вікна. Втім, про все по порядку.


Найважливішим параметром є коефіцієнт теплоізоляції вікон, який визначає рівень втрат тепла. Чим нижче коефіцієнт, тим менше втрати енергії. Цей параметр, як правило, розрахований для скла, але майте на увазі, що вікно складається з камер, ми повинні також знати коефіцієнт теплоізоляції для всього вікна, щоб бути впевненим, що покупка повністю відповідає нашим очікуванням. Варто зазначити, що сьогодні виробники мають можливість модернізації вікон і збільшення комфорту шляхом закачування газу в склопакет. Як правило, в камерах використовується аргон, проте додавши туди криптон або ксенон, можна отримати набагато нижчий коефіцієнт теплоізоляції.

Вибираючи пластикові вікна для дачі або заміського будинку, ми все частіше звертаємо увагу на рами незвичайних форм, наприклад, круглі або у формі трапеції, з декоративним бантом. На жаль, вартість їх досить висока, форма і колір вікна визначається індивідуально, і немає фіксованої ціни на цей тип договору. Зате у Вас з'явитися можливість вписати вікна в будь-який інтер'єр або фасад будівлі. Для найвибагливіших є двосторонні вікна, так що ви можете налаштувати різні кольори як всередині кімнати, так і поза домом.

Оскільки ми говоримо про купівлю вікон на довгі роки, то повинні також розглянути питання про додаткові аксесуари, які зроблять його ще краще. Обов'язково зверніть увагу на широкий вибір ручок, жалюзі, москітних сіток і віконних грат, безумовно, додадуть вікна трохи шику і елегантності.

Комментариев нет:

Отправить комментарий