суббота, 9 марта 2013 г.

Об'ємне панно - рельєфні миті життя

В Єгипті є одне захоплююче сказання. Один мудрий фараон час від часу інкогніто відвідував найбідніші райони своєї держави з тим, щоб усе більш цінувати розкіш і комфорт, який його оточує. У його палаці навіть була обладнана спеціальна кімната, розписана реалістичними панно з ляпіс-лазурі, прикрашеними дорогоцінними каменями, що оповідають про життя бідняків. З тих давніх часів і почалося переможний хід панно по всьому світу.
Барельєфи сучасності ...
У сучасному світі панно перетворилося на прекрасний аксесуар, який не тільки декорує приміщення, але й надає йому ексклюзивний шарм і чарівність. Це оптимальний варіант для пікантного пожвавлення інтер'єру. Не потрібно затівати дорогу процедуру глобального ремонту, достатньо придбати колоритне панно.

Що ж являє собою даний виріб? Думка фахівців-дизайнерів: панно - найбільш актуальний елемент декоративного мистецтва, який має унікальні характеристики:
• мобільність - його можна з легкістю зняти і визначити на нове місце;
• ширина його приблизно дорівнює 2-2,5 м;
• полотно може бути як укладено в багет, так обходитися і без нього.
Панно - нюанси і різноманітність
Сучасний вибір цього колоритного акценту просто вражає своїм різноманіттям: до ваших послуг вишиті і гобеленові шедеври, виконані фарбами на полотні, майстерно складені з шкіри або дерева, виготовлені в техніці декупажу і торцювання. Особливої ​​популярності набули вітражні моделі зі скляної і керамічної мозаїки. Для любителів порадувати себе найбільш модними предметами сучасного декоративного мистецтва оптимальним варіантом буде панно, виконане у формі фотодруку на ... пластиці!


Як підібрати панно для певного типу інтер'єру? Сучасні дизайнери максимально полегшать цей процес практичними рекомендаціями:
• якщо ви любитель ультрасучасного хай-тека або інтерпретацій модерну, то для вас - репродукції Малевича і сюрреалізм Далі, всілякі абстракції і композиції футуризму;
• класицизм віддає перевагу більш традиційні, загальновизнані варіанти - репродукції живописних полотен Лувра та Ермітажу;
• романтичний і витончений прованс - любитель сюжетних, панорамних панно. Причому вони можуть бути як нанесеними на полотно, так і вишитими.


Дизайнери одноголосні - використовувати цей елемент не тільки можна, а й треба! Панно - той маленький шедевр, який гарантовано додасть вашому інтер'єру стиль, гармонію, а також опуклість і рельєфність кожної деталі. Короля створюють дрібниці. Так відчуєте своє королівська велич, вибравши об'ємне панно в інтер'єрі!

Комментариев нет:

Отправить комментарий