среда, 4 июля 2012 г.

Як красиво і яскраво оформити вікно


Як можна просто і швидко оновити інтер'єр? Звичайно ж, за допомогою текстилю! Отже, вирішено. Старі і пилові гардини прибираємо з очей геть, а замість них купуємо (або шиємо) нові фіранки - по-літньому яскраві і незвичайні. Ось побачите: ваша квартира помітно покращає, а настрій - покращиться!


Для початку варто придивитися до вікон, а також до того, що за ними. Гарний вигляд не варто ховати за щільними матеріями, краще вибрати повітряні завіси - з тюлю або органзи. Або, наприклад, підвісити на карниз нитки з різнокольоровими скляними намистинами - нехай грайливо переливаються на сонці!

Вікно, що виходить на південну сторону, краще сховати за жалюзі, кольоровими ролетами або римськими шторами. Так можна легко регулювати ступінь освітленості кімнати. А от приміщення, яке навіть в сонячний день виглядає темним і тьмяним, бажано прикрасити фіранками кольору апельсина, лимона або мімози.
Дуже виразно на вікнах виглядає комбінація кілька тканин (наприклад, важких і легких або однотонних і з малюнком). До речі, ще один спосіб урізноманітнити інтер'єр - декорувати вже наявні штори веселими аплікаціями, різнокольоровими стрічками або вишивкою.

Прикраси для штор

Верх штори. Цю частину завіси декорують стрічками, великими гудзиками і пряжками. Якщо вмонтувати в карниз лампочки, можна домогтися дуже незвичайного світлового ефекту.
Підхоплення. У магазинах продаються класичні варіанти: з кистями або широкою смугою. Але краще придумати свої, використовуючи черепашки, намистини і навіть дитячі іграшки. Також в якості декору можна застосовувати підвіски зі стеклярусу та квіти, зшиті з тканини.

Комментариев нет:

Отправить комментарий