вторник, 3 июля 2012 г.

Як прикрасити в кімнаті стіни


Прикраса стін в кімнаті може бути мистецтвом. Зрозуміло, мистецтво ми, як правило, асоціюємо з творами видатних художників, але воно може бути і продуктом нашого власної уяви. Не вірите? Тоді ми представляємо на Ваш суд кілька сміливих і оригінальних ідей як прикрасити стіну в кімнаті.


Стіни являють собою чудове «полотно» для різних декорацій, а мистецтво їх прикраси може цілком у класичному сенсі відноситься до живопису, малюнків, творів з кераміки, тканин або інших матеріалів. У дизайні інтер'єру це одна з найважчих завдань, незважаючи на видиму простоту, і зажадає вона багато годин роботи, ретельного планування і реалізації.

Декоративна прикраса стін може бути досить дорогою операцією, якщо Ви, звичайно, вирішите придбати справжню картину, але ж і споглядати майбутню красу Ви будете протягом багатьох років. Втім, деякі прикраси коштують набагато дешевше, до того ж їх можна змінювати і доповнювати відповідно до власних ідеями. Якщо ж ідей немає, можете почерпнути деякі варіанти арт-проектів, які представимо ми.


Якщо в Вас жевріє творчий потенціал, то прикрасити стіни можна власними картинами. Для цього буде потрібно фарби, пензлі, полотно і трохи уяву. Можна також покрити фарбою аркуш фанери, і вирізати з нього якусь химерну фігурку, або ж зробити теж саме з шматка шпалер. Оригінально виглядатимуть різноманітні із засушених квітів, поміщені в рамки. Для настінних прикрас відмінно підійдуть фотографії, серветки ручної роботи або елементи абстрактного живопису.

Якщо ви є любителем поезії, у вас є улюблена пісня або ви хочете продемонструвати свою прихильність коханій людині, висловити їх можна через картину. Напишіть фрагменти тексту на полотні чи папері, виріжте силуети фотографій друзів, помістіть в рамку і повісьте, як картини. Це відмінна ідея для створення унікальних творів мистецтва і можливість висловлювати свої художні здібності. Крім того, індивідуальні прикраси для стін, додадуть кімнаті більш особистий характер.

Мистецтво прикрашати стіни може навіть стати хобі для людей, які люблять дизайн інтер'єру. Займатися цим можна як самостійно, так і граючи з Вашою дитиною. Наприклад, у дитячій можете використовувати для прикраси старі карти, які потрібно буде розрізати на частини і приклеїти на прямокутні дерев'яні дошки, після чого повісити на стіну.

Простий і недорогий спосіб прикрасити стіну буде також використання гілок дерев або пір'я. Навіть зі звичайної папери, згорнувши її в рулон, пофарбувавши, розрізавши на частини і приклеївши до полотна, можна створити унікальну картину, причому виглядати це буде так, як ніби Ви купили її в салоні модного художника.

Однією з найбільш складних, але оригінальних ідей, буде оформлення прикраси з дерев'яних дощок. Їх можна збити, покрити лаком і нанести небудь малюнок. Ефект буде просто приголомшливий!

Комментариев нет:

Отправить комментарий