понедельник, 25 июня 2012 г.

Що вибрати, квартиру або заміський будиночок


Отже, у вас з'явилася чудова можливість придбати житло, і тут перед вами стоїть вибір, який зробити насправді не настільки просто, як може здатися на початку. Вибирати зазвичай доводиться з двох варіантів - міська квартира або заміський будинок. Обидва варіанти мають ряд переваг - почнемо, мабуть, з квартири.


Міська квартира зручна в першу чергу, наявністю всіх необхідних комунікацій - каналізації, центрального опалення, водопроводу (іноді і гарячої води), газу, електрики - одним словом, усіх благ цивілізації. Не менш важливо те, що міські квартири розташовані, як правило, недалеко від транспортних ліній і всіляких соціальних установ - шкіл, дитячих садків, а також магазинів.

Саме з цих причин багато людей віддають перевагу квартирам, але, зазирнувши в каталог земельних ділянок, можна знайти і приватний будинок, дуже вигідно розташований щодо транспортних вузлів та інших важливих місць.

Звичайно, заміський будинок може не володіти всіма комунікаціями, але при бажанні завжди можна його упорядкувати: встановити септики, якщо немає централізованої каналізації, використовувати балонний газ, якщо поблизу немає газових магістралей. Крім того, заміський будинок має ряд переваг, порівняно з міською квартирою. Серед інших можна назвати чисту екологічну обстановку, значно менша кількість шуму і велику свободу дій, тобто, ви зможете створити навколо будинку красивий сад, розбити газон, побудувати греблю і навіть спорудити баню. Ваші діти зможуть спокійно гуляти навколо будинку, а вам не доведеться турбуватися з приводу того, що в пісочниці або на дитячому майданчику валяються недопалки та розбиті пляшки. Зрештою, ви зможете голосно слухати улюблену музику навіть в 2 ночі, не боячись посваритися через це з сусідами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий