пятница, 15 июня 2012 г.

Вологостійкі шпалери і їх переваги


Якщо Вам потрібно зробити дуже економічний ремонт у ванній. Фарбувати стіни не хочете, кахель купувати дорого. Чи можна застосувати стінові панелі? Чи не будуть під ними мокнути і гнити стіни? І можна використовувати замість панелей?


В цьому випадку можна використовувати вологостійкі стінні панелі, які покриті ламінатом. При цьому головне при монтажі таких панелей якісно загерметизувати шви, для того, щоб волога не могла просочитися крізь стіни. Для таких панелей необхідний каркас в кілька сантиметрів. Проте можливий і більш легкий варіант. Приміром, останнім часом великої популярності набули вологостійкі шпалери.



Коштують вони трохи дорожче звичайних шпалер, тому використовуються в основному для ванних кімнат і сирих приміщень. Тому немає нічого дивного, що обробка котеджів, ремонт саун і лазень, також досить часта сфера застосування вологостійких шпалер.

Ви можете використовувати вологостійкі стінні панелі з ламінованим покриттям. Головне при монтажі - ідеально загерметизувати шви між ними, щоб волога не просочувалася на стіни. Для панелей потрібен каркас, який займає кілька сантиметрів. Але можливий і зовсім інший, більш простий варіант. Наприклад, останнім часом стали дуже популярними вологостійкі шпалери.

Малюнок зовсім необов'язково підбирати під плитку, варто віддати перевагу сміливим забарвленням вологостійких шпалер. При обклеюванні шпалерами встик, важливим моментом є ретельна обробка стиків і швів між стіною і ванною. Таким шпалерам не страшний душ, в подібних умовах вони можуть прослужити до п'яти років.

Стоять вологостійкі шпалери трохи дорожче звичайних і призначені спеціально для ванних кімнат. Зовсім необов'язково вибирати малюнок під плитку, так як це буде виглядати дешево. Віддайте перевагу сміливою забарвленням вологостійких шпалер, яка буде мати ефектний вигляд. При поклейке вологостійких шпалер встик дуже важливо ретельно обробити шви і стик між ванною і стіною. Вологостійким шпалерам не страшний навіть душ, а послужать вони не менше п'яти років.

Комментариев нет:

Отправить комментарий