пятница, 8 июня 2012 г.

Декоративні наклейки для вікон

Традиційні штори або жалюзі здаються вам занадто нудними? Тоді використовуйте декоративні наклейки для вікон з міськими пейзажами. У тому ж стилі оформите і батареї, розташовані під вікном. Для цього знадобиться всього 1 година вашого часу.

Сьогодні в моді міські мотиви. Давайте використаємо їх для декорування вікна і батареї декоративними наклейками. Намалюйте місто на самоклеющейся плівці (а для батареї - на тканині) або купіть готову наклейку. Запропонований нами варіант відмінно підійде для невеликої кімнати, в яку не часто заглядає сонечко. А кольори і пейзажі виберіть на свій смак.

Для декорування вікна і батареї наклейками нам знадобляться:
Бавовняна тканина білого кольору
Плівка з розміткою
Канцелярський ножик
Маркер водостійкий
Термоклей
Олівець
Лінійка
Ножиці
Тасьма або самоклеюча стрічка

На звороті плівки за допомогою канцелярського ножа вирізаємо квадратики у вигляді віконець. Перед декоруванням вікон наклейками ретельно очищаємо поверхню скла. Також можна змочити водою покриту клеєм сторону аплікації, щоб її було легше рухати.

Для декоративних наклейок на вікна маркером малюємо на плівці обриси міста, потім вирізаємо по контуру наклейку і кріпимо на вікно, від'єднавши захисний шар.Вирізаємо з білої тканини ширму для батареї під вікном потрібного розміру і малюємо на ній будинок з вікнами, використовуючи водостійкий маркер.
Термоклеєм приклеюємо тасьму до тканини. Також можна використовувати двосторонню стрічку. Акуратно кріпимо ширму для батареї до підвіконня, використовуючи термоклей або стрічку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий