понедельник, 25 июня 2012 г.

Ремонт кухні крок за кроком


Плануєте розпочати ремонт кухні? Не забудьте тоді скласти детальний план робіт, які необхідно буде зробити. Порядок дуже важливий, якщо, звичайно, Ви хочете, щоб все пройшло гладко, без затримок і зайвих проблем.


З чого почати? Якщо ремонт у Вас на кухні був дуже давно і потрібно капітальне оновлення кімнати, то Ви повинні будете вирішити, чи необхідна заміна водопровідних і газових труб, електричної проводки. Даний тип робіт повинен бути виконаний на самому початку і професіоналами. Те ж саме стосується старих віконних рам, які необхідно поміняти до початку основного ремонту.

Що далі? Настає час для ремонту стін і стелі, а саме ущільнення та виправлення існуючих нерівностей, шпаклівка і штукатурка, при необхідності укладання плитки і фарбування. Як тільки Ви з цим закінчите можна приступати до укладання нової підлоги. Якщо плануєте постелити дерев'яна підлога, то даний тип робіт краще робити в самому кінці, після завершення так званих вологих робіт, тому як надлишки вологи можуть привести до деформації деревини. Тому якщо Ви вирішите клеїти шпалери чи фарбувати стіни, то підлога укладати потрібно буде потім.

Якщо під час ремонту кухні буде оновлено меблі, то необхідно заново перевірити всі розміри. Це особливо важливо, якщо Ви вирішите зробити фартух із плитки, адже потрібно точно визначити його місце. Погодьтеся, рідко буває так, що фартух займає всю поверхню стіни. Також необхідно заздалегідь подумати про місце для установки посудомийної або пральної машини, щоб легко підключити дану техніку до водопроводу та електромережі.

Найголовніше, плануючи ремонт кухні крок за кроком, Ви повинні дуже чітко синхронізувати всі кроки, щоб в кінцевому підсумку витратити якомога менше часу між послідовними роботами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий