пятница, 8 июня 2012 г.

Особливості тканинних ролетів або рулонних штор

Тканинні ролети (рулонні штори) на сьогоднішній день є не тільки сонцезахисними системами, а й практичним елементом декору Ваших вікон. Різноманіття тканин дозволить створити затишок і індивідуальність у Вашому домі, а також гармонійно прикрасити будь-який офісний інтер'єр. А простота, надійність і компактність конструкції робить їх в ряді випадків просто незамінними.

Основні переваги:
-Універсальність кріплення припускає установку як на проріз так і в проріз вікна, на стелю, на віконний профіль і т.д.
-Не вигоряють на сонці (спеціальні тканини).

-При монтажі безпосередньо на склопакет, звільняється підвіконня і збільшується простір для додаткових декоративних рішень, особливо актуально на балконах, лоджіях, кухнях і.т.п.
-Чудово гармонують з класичними і підйомними шторами, роблячи інтер'єр завершеним.-Порівняльна малогабаритність ролет не перешкоджає відкриванню вікон.
-Тканинні ролети на вікнах не тільки приховують Вас від сторонніх поглядів, але й перешкоджають вигоряння меблів, паркету, штор від палючих променів сонця.
-Перешкоджають нагріванню повітря в кімнаті, тим самим полегшуючи роботу кондиціонеру.
-Різні типи механізмів і комплектація тканинних ролет дозволяють вирішити будь-які технологічні та естетичні завдання.
-Відмінні пиловідштовхуючі властивості.

Які тканинні ролети вибрати
Спочатку необхідно визначитися з типом ролет: касетного (коробові) або відкритого типу. У касетних тканин з усіх боків захищена алюмінієвим коробом і направляючими, що продовжує життя ролети і покращує характеристики сонцезахисту, але вони в два рази дорожче рулонних штор відкритого типу, які завоювали велику популярність внаслідок своєї практичності і невеликій вартості.

Зверніть увагу на те, щоб виступаючі частини механізмів були мінімальні і не перешкоджали відкриттю вікон. Важливо також правильно вибрати тканину. Якщо Ви робите акцент на захисті від палючого сонця, не вибирайте прозорі декоративні тканини. При виборі тканини обов'язково прикладайте зразки до вікна і оцінюйте світлопропускання і колір на просвіт.

Звертайте увагу на нижню утяжелітельную планку - низ ролети більш схильний до забруднення, тому краще, щоб планка була не вшита всередину тканини (дешевший варіант виготовлення), а тканина була б заправлена ​​усередину планки. Подумайте над фіксацією нижньої частини ролети при відкриванні вікна на провітрювання (тільки для відкритого типу - в касетних цієї проблеми не існує) - може бути магнітної або на струні. Рулонна штора з хорошими механізмами не повинна мимоволі опускатися.



Комментариев нет:

Отправить комментарий