понедельник, 11 июня 2012 г.

Сходи в котеджі. Дизайн і матеріали

Ні в якому сучасному будинку або заміському котеджі не можна обійтися без сходів. А так як тенденції дизайну постійно змінюються, то, природно, і дизайн сходів теж не стоїть на місці. Як правило, в наші дні сходи і дім повинні бути єдиною колірної і стильової композицією.Для будівництва сходів використовується безліч сучасних матеріалів і щоб підібрати потрібний, необхідно чітко орієнтуватися серед цієї множини.

У сучасному будинку використовуються як нинішні металеві та дерев'яні, так і з'явилися недавно скляні сходи. А щоб красиво декорувати базові елементи використовують безліч технік та матеріалів, які надають сходах індивідуальність.


Якщо говорити про класифікацію нинішніх сходів, то слід виділити такі групи: 1) матеріал, 2) конфігурація, 3) сфера застосування; 4) дизайн. Природно, що найбільш популярними є дерев'яні сходи. Такі сходи добре впишеться практично в будь-який інтер'єр. Також вона зносостійка, екологічна, і крім іншого говорить про непоганому смак господарів.Найсучаснішими зараз є сходи, виготовлені з нержавіючої сталі або скла. На перший погляд вони майже невагомі, але в той же час досить міцні. Прекрасна здатність нержавіючої сталі полягає в тому, що вона прекрасно підійде для виготовлення поручнів, які господар може прикрасити, як захоче. Як правило, такі сходи виготовляють в Італії. В результаті Ваш будинок буде виглядати більш сучасно, ніжно і невагомо, а в той же час досить міцно і надійно.

Вибираючи сходи, слід звернути увагу на металеві, а не на дерев'яні сходи - термін служби яких менше. Металеві сходи простоїть довший термін. Сучасна архітектура, яка постійно прагне до лаконізму, пред'являє до сходів особливі вимоги. А саме лаконічність, простота, легкість і в той же час надійність і функціональність конструкції.

У сучасних дизайнерів особливою популярністю користуються гвинтові сходи, так як її щаблі можна виготовити з будь-якого матеріалу. Через це досить часто зустрічаються гвинтові сходи, ступені яких виконані з акрилу, каменю, скла, дерева і т. д. Вибір матеріалу обмежується тільки загальним інтер'єром будинку. При виборі сходів для котеджу обов'язково визначитеся з її роллю в будинку. Це може бути як декоративна, так і функціональна роль.



Комментариев нет:

Отправить комментарий