воскресенье, 2 декабря 2012 г.

Інтер'єр під дерево

У сучасному світі металоконструкцій, скла та пластику, плавний аристократизм і надійність дерева перетворилися на справжній знак якості. Інтер'єр під дерево - ексклюзивна традиція, вироблена століттями. Вона втілює в собі не тільки унікальні елементи дизайну, але і комфорт, практичність і функціональність кожної деталі, найменшого нюансу загальної картини.

М'яке сяйво дерева ...

У наші дні вплив кольорів на організм виступає науково доведеним фактом, а приємні, м'які відтінки натурального дерева виявляються до місця в будь-якій кімнаті. Особливо важливий такий аспект при декорі дитячої кімнати, адже у дітей психіка знаходиться в процесі формування, і будь неправильне дія може призвести до незворотних наслідків.

Відпочиваємо на лоні природи ...

Згідно зі статистичними даними, оформлення квартири натуральними матеріалами набуло сьогодні величезну популярність. Однак придбати справжні дорогі натуральні оздоблювальні матеріали виходить далеко не у кожного. Не варто зневірятися. З цього положення є цілком прийнятний вихід:

• придбайте в будівельному магазині шпоновані або ламіновані під дерево двері. Цим невеликим нюансом ви вже додасте приміщенню певне звучання;


• оформіть екрани радіаторів дерев'яними декоративними панелями, а для оформлення вікон використовуйте благородні дерев'яні рами - перед вами виникне аристократичний будинок 18-19 століття;

• стіни приміщення дизайнери рекомендують оформляти у світлих тонах, бажано білих. Даний штрих дозволить акцентувати уваги на певних предметах обстановки. Крім того, зробить приміщення візуально просторіше.


Для стельового покриття використовуйте натяжна білу стелю з вбудованим освітленням. В результаті вийде справжня живописна картина дивно комфортного і затишного житла. А ось облаштування підлоги вимагає окремої уваги. На першому місці - звичайно ж, натуральний паркет. Його можна замінити ламінатом підходящої колірної гами і схожої фактури.

Плитка під дерево

Хітом став варіант використання в якості дерев'яної фактури ... кахельної плитки. Високий рівень розвитку будівельних технологій призвів до того, що плитка під дерево настільки добре імітує натуральні дерев'яні панелі і дошки, що далеко не кожна людина може відрізнити справжнє дерево від штучної імітації.

Інтер'єр під дерево - це благородство, елітна елегантність, яскрава індивідуальність і прихильність кращим традиціям старовини. Для цінителів вишуканого смаку інтер'єр під дерево стане ідеальним рішенням.

Комментариев нет:

Отправить комментарий