четверг, 27 декабря 2012 г.

Інтер'єр маленької вітальні

Повну інформацію про квартиру і її хазяїна можна отримати, відвідавши вітальню. Ця унікальна кімната багатолика і поєднує в собі кілька стратегічно важливих функцій: прийом гостей, дружні посиденьки, спілкування з близькими і рідними людьми. Чемберлен вважав вітальню знаком якості всього будинку, тому з повним правом дану кімнату можна назвати обличчям дому.

Оправа для інтер'єру маленької вітальні

Ідеально, якщо вітальня велика. Це дає власнику максимальний простір як для створення ескізів інтер'єру, так і для їх втілення в життя. Зовсім інша справа, коли кімната маленька. Розмістити необхідні для вітальні предмети меблів: диван, стіл, торшер, зручне та затишне крісло, журнальний столик, стелаж і улюбленого друга сучасної сім'ї - телевізор, фактично не представляється можливим. Безліч людей має в своєму розпорядженні як раз малогабаритне приміщення, в якому також хочеться створити комфорт, затишок і стильний, витончений інтер'єр.

Збори стильних порад

По-перше, вибирайте меблевий гарнітур невеликих розмірів. Не забудьте, що світлі кольори - бежевий, білий, персиковий, візуально збільшують простір. Хтось може відразу ж згадати про непрактичність використання білої гами. Однак сучасна хімічна промисловість пропонує широкий асортимент чистячих і миючих засобів. Так, біла вітальня - справа клопітна, але цілком реальне. А чистота і унікальна свіжість кімнати, оформленої в білих тонах, справлять незабутнє враження на ваших гостей.

По-друге, використовуйте при створенні інтер'єру маленької вітальні прийом колірної акцентуалізації: офарбіть стіни і стеля білою водоемульсійною фарбою. Для підлогового покриття чудово підійде паркет або ламінат світлих відтінків. А ось для диванних подушок, килима і завіс використовуйте яскравий колір зеленого яблука. Подібна риса - об'єднання білого з гамою яскравих кольорів - основна риса популярного скандинавського стилю.

По-третє, заощадити простір і створити більш мобільний інтер'єр вам допоможе кутовий диван. Особливої ​​уваги вимагає оформлення вікна. Дизайнери рекомендують орієнтуватися на класику: світлі, ошатні гардини і легкий тюль. Також можливий варіант римських або японських штор. Вони економічні, займають мало місця, але створюють яскраву і стильну цільну картину.

Комментариев нет:

Отправить комментарий