суббота, 8 декабря 2012 г.

Інтер'єр двокімнатної квартири

Як домогтися того, щоб інтер'єр двокімнатної квартири засяяв яскравими фарбами, допомагаючи знайти спокій, давав відчуття захищеності і домашнього тепла? Крім того, часто в будинку живуть люди різних вікових категорій зі своїми життєвими пріоритетами. І догодити всім, знайти ту оптимальну золоту середину, нікого не образити, здається просто нездійсненною місією.

Інтер'єр двокімнатної квартири бере свій початок з ... передпокою. Якою б маленькою вона не була, але в ній завжди повинен бути присутнім необхідний набір речей: вішалка для верхнього одягу, ящик для зберігання взуття та дзеркало. Для оформлення виберете яскраві поєднання шпалер, що миються, додати ізюминку допоможуть унікальні світильники власного виготовлення.

У сучасній двокімнатній квартирі кухня і їдальня найчастіше об'єднані в одному приміщенні. Тому в ролі центру цієї зони виступає стіл. Для істотної економії простору не встановлюйте громіздкий, важкий агрегат, замініть його журнальним столиком-трансформером. Це дозволить вам моделювати інтер'єр за власним смаком і настроєм.

Дизайнери наголошують, що в ролі вітальні зовсім не обов'язково повинна виступати найбільша кімната. Адже там ви з комфортом можете влаштувати власну спальню або дитячу кімнату. Невелика кімната цілком впорається з поставленим завданням по прийому гостей.

Головні заповіді творіння інтер'єру

Щоб інтер'єр двокімнатної квартири вийшов стильним, комфортним і вишуканим по максимуму, фахівці радять:

• правильно і коректно розділити простір кімнати на житлові зони. З цією метою використовуйте стелаж з поличками для книг, великі декоративні вазони з рослинами, різноманітні керамічні вироби;

• встановіть необхідну систему освітлення: якщо в дитячій воно рівномірне і розсіяне, то в робочому кабінеті - сконцентровано на певному предметі (наприклад, на столі з діловими паперами);

• особливу увагу приділіть оформленню віконних прорізів. Це не тільки оптимально збереже тепло взимку (батарея, декорована дерев'яної різьблений гратами), але і додасть нотку оригінальності всьому інтер'єру. Декоративна фіранка на всю стіну створює відчуття великого віконного отвору і простору. А для кімнати з балконом оригінальним рішенням виступить наступний варіант - завіси, що складаються з двох частин - короткою, до підвіконня вікна, і довгою, до підлоги, що закриває всю балконні двері.

Комментариев нет:

Отправить комментарий