воскресенье, 21 апреля 2013 г.

Меблі для офісу


Всі меблі в кабінеті повинна гармоніювати із загальною тонуванням приміщення. На тлі жовто-кремових стін чудово буде виглядати чорна або біла. А світла теплих відтінків більше підійде кабінету, витриманому в холодних тонах. У великому кабінеті меблі може бути і темної, з деталями з тонованого темного скла.

Вибір столів, шаф та стільців відображає характер господаря кабінету. Власник процвітаючого бізнесу може оформити кабінет меблями грунтовної, що вселяє, з дорогих порід дерева. Бізнесмен, що відрізняється мобільністю, навпаки, вибере порівняно просту меблі, але з деталями з металу і скла, і це буде правильно.



Розміри і форма столів та стільців вкрай важливі, особливо при переговорах:

Посадочні місця повинні бути зручними для людей різної комплекції, і в той же час не розслабляючими.
Краще мати окремий стіл для переговорів (ідеально - круглої або овальної форми, щоб уникнути тиску і створити обстановку рівноправності).
Якщо від відвідувача ви не чекаєте нічого хорошого, або його треба «поставити на місце», посадіть його подалі від себе за довгий овальний стіл. Закруглені кути створять ілюзію про ваше миролюбність, а довжина столу дозволить дотримати дистанцію. Стілець з жорстким сидінням і прямою спинкою доповнить обстановку.
За склом шаф нехай будуть видні спеціальна література і папки з паперами, а не сувеніри. Це дозволить швидко знаходити під час розмови необхідні папери.
Меблі для офісу
Робочий стіл не слід перетворювати на склад - на ньому має бути тільки найнеобхідніше - комп'ютер, телефон, щоденник і все необхідне для ведення записів. Велика стопка папок не додасть вашому столу доглянутості та говорить не про ваше працьовитість, а скоріше, про відсутність організованості і звичкою до затягування справ. Стіл повинен бути акуратним. На ньому не місце купі різнокольорових журналів, які більш доречні в приймальні. Журналів нехай буде небагато, краще свіжих і в якійсь мірі відповідних вашій сфері діяльності.

Якщо освітленість кабінету дозволяє, парочкою рослин можна прикрасити і пожвавити атмосферу. Уникайте рослинного достатку, щоб офіс не був подобою ботанічного саду.

Комментариев нет:

Отправить комментарий