воскресенье, 21 апреля 2013 г.

Кольорове оформлення


На вибір кольору впливає освітленість, розмір приміщення, поверх і вид за вікном.

Нижні поверхи зазвичай висвітлені гірше, тому доречними будуть усі відтінки від кремового до жовтого, що створить ефект сонячного освітлення. Цілком припустимі відтінки білого (молочний і йому подібні), але не в чистому і не холодному вигляді.
Кольорове оформлення
Добре освітлені кабінети можна оформляти будь-якими ненасиченими пастельними тонами, крім рожевого, який допустимо тільки в офісах підприємців, які співпрацюють з компанією «Мері Кей» (це фірмовий колір Компанії). У всіх інших випадках все рожеві відтінки несумісні з діловою сферою взагалі!

Невеликий кабінет можна візуально розширити світлим теплим кольором, занадто великий - неяскравим. У великому приміщенні розділити простір допоможуть перегородки, підходяща меблі і великі світильники.



Стіни найкраще оформляти однотонної гамою або фігурної штукатуркою. Для великих і світлих приміщень допустимо оформлення під цеглу або камінь.

Приміщення для співробітників
Відвідувачі будуть сприймати вас і ваше підприємство правильно, якщо ви простежите за тим, щоб приміщення співробітників не дуже відрізнялися від вашого кабінету, але в той же час виглядали дещо простіше. Там також має бути затишно, привабливо і чисто. Це наводить відвідувачів на думку, що тут працюють ефективно і добре, і керівник піклується про зручність не тільки для себе, але і для підлеглих.
Кольорове оформлення
Робочі місця для співробітників повинні не тільки виглядати естетично і бути зручними. Їх треба добре обладнати, щоб вони могли повністю відповідати занять персоналу. Якщо у вашому офісі є кухня, де обідають співробітники, і куди ви при необхідності запрошуєте відвідувачів, то її завдання - виглядати чисто й сучасно, так як це теж працює на благополучний імідж офісу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий