суббота, 29 сентября 2012 г.

Французький інтер'єр кухні



Французький інтер'єр кухні, як правило, тяжіє до світлим, пастельним або перламутровим відтінкам, великій кількості аксесуарів, починаючи від подушок на ліжку, дивані, закінчуючи різними дрібними статуетками на журнальних столиках. У такому світлому і повітряному інтер'єрі всі ці дрібниці не дроблять простір, не роблять його менше, і це головна риса французького стилю.

Що ж робити, якщо ви мрієте про частинці Франції в своєму домі? Потрібно просто створити сучасний дизайн інтер'єру кухні так, щоб зберегти національний колорит, але уникнути громіздких речей, замінивши їх сучасними. Важливо зробити цей перехід від старовини до теперішнього якомога м'якше, додаючи достатньо яскраві контрасти в інтер'єр.

Інтер'єр у східному стилі, як організувати цю красу


Якщо ви вибрали для створення інтер'єру своєї квартири або заміського будинку східний стиль, то вам можуть стати в нагоді оригінальні ідеї, про які ми розповімо в цій статті. Запропоновані нами варіанти декорування підійдуть для оформлення кухні, їдальні, веранди, тераси, кімнати відпочинку в сауні, деякі елементи можна використовувати і у вітальні.

Підвісна стеля з стебел бамбука
Якщо площа стелі досить велика, то для пристрою каркаса вам будуть потрібні дерев'яні балки та брус (або нагель великого діаметра). При невеликій площі (наприклад, веранда або коридор) достатньо буде одного бруса. Балку можна зробити з чотирьох дерев'яних дощок, тоді вона вийде легше і дешевше за вартістю. В якості економ-варіант можна взяти поліуретанові балки, що імітують дерево.

пятница, 28 сентября 2012 г.

Фен Шуй інтер'єру квартири


Фен Шуй є даоської практикою символічного освоєння простору. У перекладі з китайської мови означає «вітер і вода», також перекладається як «геомантія». Фен Шуй допомагає визначити вдале місце для будівлі будинку, вирішити оптимальний план розбивки ділянки, вибрати сприятливе місце для поховань, планувати інтер'єр квартири і будинки, визначити призначення кімнат, вибрати планування парку, вирішити проблеми містобудування.

Основна мета, яку переслідує вчення Фен Шуй - це приборкання потоків енергії. Ци і використання її на благо людини.

Стиль інтер'єру квартири


Є можливість визначити і стиль епохи, і стиль в архітектурі, в мистецтві, стиль окремої людини, і стиль його будинку. Стиль, приміром, архітектурного напряму або епохи визначається історичними, соціальними та економічними умовами. Якщо ж аналізувати стиль окремої людина або його будинку, то тут вже все залежить від смаків і пристрастей цієї людини, які можуть змінюватися в міру дорослішання, зміни способу життя і добробуту. При цьому на стиль великий вплив мають темперамент і характер людини.

Важко переоцінити важливість такої задачі, як вибір стильового рішення інтер'єрів в житлових приміщеннях. Адже правильно обраний стиль вашого будинку багато в чому визначатиме ваш настрій, працездатність, зручність і комфорт вашого життя.

Роль освітлення в інтер'єрі квартири


Правильне освітлення інтер'єру є складної і копіткою роботою. Часом той чи інший джерело освітлення доводиться підбирати не тільки для певної кімнати, а й для кожного елементи обробки, предмету меблів, декоративного елемента і т.д. Якщо ця умова не виконувати, то найчастіше інтер'єр представляється далеко не в самому «вигідному світлі».