суббота, 29 сентября 2012 г.

Інтер'єр у східному стилі, як організувати цю красу


Якщо ви вибрали для створення інтер'єру своєї квартири або заміського будинку східний стиль, то вам можуть стати в нагоді оригінальні ідеї, про які ми розповімо в цій статті. Запропоновані нами варіанти декорування підійдуть для оформлення кухні, їдальні, веранди, тераси, кімнати відпочинку в сауні, деякі елементи можна використовувати і у вітальні.

Підвісна стеля з стебел бамбука
Якщо площа стелі досить велика, то для пристрою каркаса вам будуть потрібні дерев'яні балки та брус (або нагель великого діаметра). При невеликій площі (наприклад, веранда або коридор) достатньо буде одного бруса. Балку можна зробити з чотирьох дерев'яних дощок, тоді вона вийде легше і дешевше за вартістю. В якості економ-варіант можна взяти поліуретанові балки, що імітують дерево.


Балки і брус встановлюють на деякій відстані від стелі по периметру кімнати. Відстань залежатиме від діаметра вибраних вами стебел бамбука і від того, чи будете ви робити на стелі підсвічування.

Кріпляться балки до стіни на опорний столик (брусок). Інший варіант - перфоратором робиться два поглиблення на протилежних стінах, глибина одного поглиблення повинна бути більше іншого, щоб можна було завести балку.

Зазвичай при влаштуванні такої стелі використовують декілька джерел освітлення: перше - світильники, встановлені за підвісною стелею, і друге - більш яскраве освітлення.

При декоруванні великої площі підвісну стелю встановлюють тільки по краях приміщення, зазвичай на півтора-два метри. По центру залишається звичайну стелю, інакше приміщення буде виглядати досить похмуро.

Товщина бамбукових стебел може бути будь-хто. При цьому можна взяти стебла з однаковою товщиною або чергувати стебла з різним діаметром. Бамбукові стебла можна укладати по одному або перев'язати за допомогою шнура пучками з декількох штук.






Комментариев нет:

Отправить комментарий