пятница, 28 сентября 2012 г.

Роль освітлення в інтер'єрі квартири


Правильне освітлення інтер'єру є складної і копіткою роботою. Часом той чи інший джерело освітлення доводиться підбирати не тільки для певної кімнати, а й для кожного елементи обробки, предмету меблів, декоративного елемента і т.д. Якщо ця умова не виконувати, то найчастіше інтер'єр представляється далеко не в самому «вигідному світлі».


Навіть самий звичний і нічим не видатний інтер'єр можна змінити до невпізнання за допомогою однієї тільки системи освітлення. І навіть протягом доби грамотна організація і розстановка світлового обладнання може видозмінювати одне і те ж приміщення, не вимагаючи при цьому ремонту або кардинальної перепланування. Для того, щоб поліпшити або створити наново світлову середу приміщення, необхідно попередньо проаналізувати кількість і якість природного освітлення, стандартного світлового обладнання вашого житла. Тільки після цього можна приступати до обмірковування необхідних змін і доповнень.

Облік освітленості будівлі природним освітленням, а так само організація грамотного штучного освітлення інтер'єрів є складовими частинами засобів по створенню комфортних умов для проживання людини.



Комментариев нет:

Отправить комментарий