пятница, 28 сентября 2012 г.

Стиль інтер'єру квартири


Є можливість визначити і стиль епохи, і стиль в архітектурі, в мистецтві, стиль окремої людини, і стиль його будинку. Стиль, приміром, архітектурного напряму або епохи визначається історичними, соціальними та економічними умовами. Якщо ж аналізувати стиль окремої людина або його будинку, то тут вже все залежить від смаків і пристрастей цієї людини, які можуть змінюватися в міру дорослішання, зміни способу життя і добробуту. При цьому на стиль великий вплив мають темперамент і характер людини.

Важко переоцінити важливість такої задачі, як вибір стильового рішення інтер'єрів в житлових приміщеннях. Адже правильно обраний стиль вашого будинку багато в чому визначатиме ваш настрій, працездатність, зручність і комфорт вашого життя.


Здійснюючи свій вибір на користь того чи іншого стилю, дуже важливо не допустити помилки. В іншому випадку може вийти, що планування всього будинку виявиться недостатньо зручним, а подобається вам окремо такі деталі інтер'єру, як: меблі, шпалери, килими та ін, зібрані разом, не просто не гармонують один з одним, а навіть суперечать один іншому . Вашим основним завданням є створити такий інтер'єр, в якому буде простежуватися загальна лінія, де окремі елементи природно і гармонійно поєднуються між собою, створюючи в результаті цілісний образ, втілений в певному стилі.

Модерн, класицизм, кантрі, техно, мінімалізм, арт-деко, хай-тек - ось далеко не повний список стилів, які існують в сучасному дизайні архітектури та інтер'єру. У свою чергу, багато їх цих стилів підрозділяються на кілька напрямків. Допускається навіть деяке змішання стилів. Наприклад, інтер'єр, оформлений в класичному стилі, може містити й елементи сучасного дизайну. Єдиною умовою при цьому є те, що всі елементи повинні бути доречні в даному інтер'єрі, підкреслювати індивідуальність господаря помешкання і гармонійно вписуватися в навколишній простір.



Комментариев нет:

Отправить комментарий