суббота, 29 сентября 2012 г.

Французький інтер'єр кухні



Французький інтер'єр кухні, як правило, тяжіє до світлим, пастельним або перламутровим відтінкам, великій кількості аксесуарів, починаючи від подушок на ліжку, дивані, закінчуючи різними дрібними статуетками на журнальних столиках. У такому світлому і повітряному інтер'єрі всі ці дрібниці не дроблять простір, не роблять його менше, і це головна риса французького стилю.

Що ж робити, якщо ви мрієте про частинці Франції в своєму домі? Потрібно просто створити сучасний дизайн інтер'єру кухні так, щоб зберегти національний колорит, але уникнути громіздких речей, замінивши їх сучасними. Важливо зробити цей перехід від старовини до теперішнього якомога м'якше, додаючи достатньо яскраві контрасти в інтер'єр.


Ми займаємося кухнею, чия площа становить 10 кв. м. - такі досить часто зустрічаються в типових міських квартирах. Не варто намагатися створити потрібний нам образ в 6 - і 9-метровій кухні, це навряд чи вийде, зате ви ризикуєте візуально зменшити приміщення.

У нашому проекті ми будемо використовувати керамічну плитку для облицювання всіх стін, ніж додамо блиску в інтер'єр. Потрібно підібрати кераміку, придатну для нашого стилю, наприклад виконану в бежевих тонах, які додадуть інтер'єру легкість і ніжність. Зону фартуха і ту частину стіни, яка знаходитися паралельно йому, ми обліцуем досить темною плиткою, сіро-блакитний, так, щоб на її тлі виділити невеликі плитки з фотопечатнимі малюнками. Це не просто малюнки, а панорами, види Парижа.

Хоча для французького інтер'єру неприйнятні темні кольори, ми додали їх, щоб розставити акценти. На підлозі можна використовувати схожу керамічну плитку, але вже більш спокійного і м'якого тону.

Стеля теж буде мати малюнок, схожий на розфарбовування стін. Створивши невелику округлу конструкцію з гіпсокартону, можна нанести на неї орнамент, підібраний заздалегідь, і встановити невеликі лампочки, які додадуть закінчений вигляд стелі.

І все ж, головне в кухні - можливість на ній готувати і їсти, тому варто уважно ставитися до організації корисного простору. Кухонний гарнітур в зоні готування розташований на одній стіні кімнати. Малюнок фасадів схожий зі стінними орнаментами. Використовуючи такий хід, ми зможемо поєднувати старовину і сучасність, які будуть доповнювати один одного. Розмістивши плиту по центру, ми змогли забезпечити місце для холодильника і для зручного розташування раковини - у кутку. Проста і лаконічна форма кухонних меблів буде нагадувати нам про Францію тільки за рахунок використання ефекту старовини і ніжних малюнків на фасадах шаф.

Обідня зона, ще одна важлива частина кухні, представлена ​​у вигляді невеликого круглого столу і стільців під стать йому. Взагалі, круглі столи - це один з кращих варіантів облаштування маленьких просторів, так як кути не зможуть зайняти корисний простір. Ми виберемо меблі з невеликими потертостями і навіть тріщинами, щоб вона виглядала вінтажною.

Освітлення в дизайні кухні грає важливу роль, тому невеликі лампочки, вбудовані в стелю, забезпечать нам основне освітлення. Для додаткового стоїть придбати невеликі світильники, які можна встановити на стіні біля обіднього столу. А сучасні кухонні меблі повинні мати вбудовані лампи, які висвітлять важливі робочі елементи гарнітура.





Комментариев нет:

Отправить комментарий