четверг, 27 декабря 2012 г.

Декоративна штукатурка в інтер'єрі

Стрімкий розвиток науки просунуло вперед сферу розробок будівельних матеріалів. Шпалери та фарба є звичними, легкими в зверненні матеріалами. Але - шпалери звичайні мають обмежений термін експлуатації, якісні практичні шпалери - досить дороге задоволення, доступне далеко не всім. Проста фарба не має власної фактури. Таким чином, саме декоративна штукатурка, поєднуючи в собі кращі якості як шпалер, так і фарби, отримала в наші дні друге народження.

Декоративна штукатурка - звабливий хамелеон

Інтер'єр маленької вітальні

Повну інформацію про квартиру і її хазяїна можна отримати, відвідавши вітальню. Ця унікальна кімната багатолика і поєднує в собі кілька стратегічно важливих функцій: прийом гостей, дружні посиденьки, спілкування з близькими і рідними людьми. Чемберлен вважав вітальню знаком якості всього будинку, тому з повним правом дану кімнату можна назвати обличчям дому.

Оправа для інтер'єру маленької вітальні

Ідеально, якщо вітальня велика. Це дає власнику максимальний простір як для створення ескізів інтер'єру, так і для їх втілення в життя. Зовсім інша справа, коли кімната маленька. Розмістити необхідні для вітальні предмети меблів: диван, стіл, торшер, зручне та затишне крісло, журнальний столик, стелаж і улюбленого друга сучасної сім'ї - телевізор, фактично не представляється можливим. Безліч людей має в своєму розпорядженні як раз малогабаритне приміщення, в якому також хочеться створити комфорт, затишок і стильний, витончений інтер'єр.

суббота, 8 декабря 2012 г.

Інтер'єр двокімнатної квартири

Як домогтися того, щоб інтер'єр двокімнатної квартири засяяв яскравими фарбами, допомагаючи знайти спокій, давав відчуття захищеності і домашнього тепла? Крім того, часто в будинку живуть люди різних вікових категорій зі своїми життєвими пріоритетами. І догодити всім, знайти ту оптимальну золоту середину, нікого не образити, здається просто нездійсненною місією.

Інтер'єр двокімнатної квартири бере свій початок з ... передпокою. Якою б маленькою вона не була, але в ній завжди повинен бути присутнім необхідний набір речей: вішалка для верхнього одягу, ящик для зберігання взуття та дзеркало. Для оформлення виберете яскраві поєднання шпалер, що миються, додати ізюминку допоможуть унікальні світильники власного виготовлення.

Техніка кракле в інтер'єрі

Тим, хто віддає перевагу старовину в стильовому рішенні свого будинку, не обов'язково купувати дорогі антикварні меблі та аксесуари. Новим речам можна надати віковий наліт за допомогою модної техніки кракле. Завдяки кракле на поверхні різноманітних виробів можна зімітувати тріщинки, як ніби фарба потріскалася під впливом часу.
Техніка кракле в інтер'єрі
Існують два види кракле. Вони відрізняються по товщині і інтенсивності одержані тріщинок, в результаті обробки матеріалу спеціальним лаком. Так, при виконанні однієї з технік, виріб виглядає поліпшує під впливом часу, і навіть створюється враження, що фарба на поверхні починає лущитися. Ступінь вінтажності безпосередньо залежить від товщини шару грунтовки фарби і лаку. При класичній техніці кракле шар фарби не відстає від поверхні, а тільки покривається сіточкою дрібних тріщин.

воскресенье, 2 декабря 2012 г.

Інтер'єр під дерево

У сучасному світі металоконструкцій, скла та пластику, плавний аристократизм і надійність дерева перетворилися на справжній знак якості. Інтер'єр під дерево - ексклюзивна традиція, вироблена століттями. Вона втілює в собі не тільки унікальні елементи дизайну, але і комфорт, практичність і функціональність кожної деталі, найменшого нюансу загальної картини.

М'яке сяйво дерева ...

У наші дні вплив кольорів на організм виступає науково доведеним фактом, а приємні, м'які відтінки натурального дерева виявляються до місця в будь-якій кімнаті. Особливо важливий такий аспект при декорі дитячої кімнати, адже у дітей психіка знаходиться в процесі формування, і будь неправильне дія може призвести до незворотних наслідків.

Дизайн коридору. Як облаштувати інтер'єр

Що включається в дизайн коридору і як організувати простір цієї невеликої, але дуже важливої кімнати.
Дизайн коридору. Як облаштувати інтер'єр
Багато людей, які періодично виконують ремонт в будинку, дуже часто забувають про гарний ремонт коридору. Оскільки коридор, по суті, не є приміщенням, але він веде в яку кімнату будинку, будь то спальня, вбиральня або кухня, потрібно приділити його інтер'єру належну увагу. Разом з тим коридор будинку є найчастішим місцем для переходу з одного приміщення в інше. Коридор не повинен впадати в очі, повинен мати високі функціональні якості і бути комфортним.