понедельник, 13 августа 2012 г.

Як доглядати за дерев'яними підлогами


Паркетні та дерев'яні підлоги часто зустрічаються у вітальнях, спальнях і дитячих кімнатах. Вони настільки популярні, не тільки тому, що красиві, але і завдяки численним практичним властивостям, в тому числі і простоті прибирання. Але це зовсім не означає, що доглядати за дерев'яними підлогами не потрібно! А як це робити, ми розповімо нижче в нашій статті.


Для початку засвойте головне правило - щоб дерев'яні підлоги довго зберігали свій первісний вигляд, необхідно про них регулярно піклуватися, мити і підмітати.

Однак не все так просто, дерев'яні підлоги відрізняються матеріалом, з якого вони зроблені, а також речовиною, яким покрита їх поверхню. Тому перш ніж приступати до капітальної прибирання, необхідно визначити які матеріали використовуються у Вашому будинку або квартирі.

пятница, 10 августа 2012 г.

Функціональна кухня


Функціональна кухня особливо важлива для людей, які витрачають на ній велика кількість часу. Але що повинна включати ця функціональність? Що необхідно забезпечити, щоб кухня на відмінно виконувала своє завдання? Ми пропонуємо Вам 10 практичних порад, які, напевно, допоможуть Вам створити дійсно функціональний інтер'єр кухні.


Насамперед необхідно подбати про містких шафах, де буде зберігатися весь посуд і деякі продукти харчування. У хорошій кухонних меблів має бути мінімум важкодоступних місць, а також створено місце, де буде представлена ​​Ваша експозиція посуду і цікавих декоративних предметів. Закриті шафи повинні легко відкриватися і зберігати все найнеобхідніше «під рукою».

среда, 8 августа 2012 г.

Як знайти хорошого електрика


Часто не правильне функціонування електричної системи, це ще не кінець наших проблем. Реальна проблема, полягає і в тому, щоб знайти хорошого професіонала, який все це зможе виправити. Хороший електрик повинен бути не дорогим і при цьому володіти необхідним досвідом та знаннями, щоб відновити систему електропостачання.


Знайти хорошого фахівця в наш час це «мистецтво». На ринку є багато псевдо-експертів, часто незграбних працівників, які за невелику плату можуть хіба що нашкодити.

понедельник, 6 августа 2012 г.

Вибір ділянки та дозвіл на будівництво будинку


Вибір земельної ділянки є одним з найважливіших рішень, які ми повинні прийняти, якщо бажаємо побудувати власний будинок. Але на що необхідно звернути увагу при покупці землі під будівництво будинку?

Перш за все, на його розмір і форму, а також оточення. При цьому ділянка повинна бути спеціально призначена під будівництво житлового будинку, володіти необхідними комунікаціями по межі і бути прив'язаний до якогось населеного пункту.

Що стосується розмірів, то для будівництва стандартного будинку для сім'ї підійде і невелику ділянку, тим більше він має ряд переваг. Він простий в обслуговуванні, дешевий і Вам не доведеться витрачати багато часу на розбивку та благоустрій саду. Однак, якщо Ви збираєтеся побудувати великий будинок або численні господарські споруди, розбити великий сад, то потрібно буде доглядати ділянка побільше.

суббота, 4 августа 2012 г.

Які інструменти будуть корисні в домі


Для дрібного побутового ремонту та незначних робіт в кожному будинку повинен бути набір базових інструментів, який можна буде скласти і зберігати в спеціальному ящику. Якщо хтось любить майструвати, робити щось по будинку або задумався над самостійної установкою лавки в саду, професійних інструментів знадобитися трохи більше. Втім, давайте розберемося по порядку, які з інструментів Вам знадобляться і будуть корисні вдома?


Навіть якщо Ви не є професійним ремонтником, власні інструменти у Вашій квартирі або будинку обов'язково повинні бути, адже, погодьтеся, нерозумно бігти до сусіда або викликати ремонтника, якщо потрібно підкрутити один гвинтик або повісити картину на стіну. Інша справа, що набір може відрізнятися в залежності від того однокімнатна Чи є у Вас квартирка або великий будинок з садом, а також від Ваших хобі і пристрастей.

четверг, 2 августа 2012 г.

Догляд за килимом


Бруд, яка чітко видний на гладенькій підлозі (наприклад, на ламінаті або керамічній плитці), набагато менш помітна на килимах і килимових покриттях. Однак це зовсім не означає, що м'які покриття для підлоги менш брудні і не вимагають відходу.


Забруднюючі речовини, які не видаляються під час чищення, накопичуються і в результаті килим втрачає інтенсивний колір і еластичність. Щоб цього уникнути, необхідно регулярно (в залежності від використання, але не рідше одного разу на рік) чистити м'які покриття для підлоги належним чином. Але як це робити?

Є два види очищення: сухий і мокрий. Метод сухого чищення полягає в регулярному зборі бруду за допомогою пилососа, при цьому бажано застосування спеціальних «сухих» коштів. Це можуть бути різні препарати, наприклад, у вигляді піни, яка призначена для килимів з натуральних волокон, чутливих до води, або гранул, призначених очистки природних і синтетичних тканин з висотою ворсу до 10 мм.