среда, 8 августа 2012 г.

Як знайти хорошого електрика


Часто не правильне функціонування електричної системи, це ще не кінець наших проблем. Реальна проблема, полягає і в тому, щоб знайти хорошого професіонала, який все це зможе виправити. Хороший електрик повинен бути не дорогим і при цьому володіти необхідним досвідом та знаннями, щоб відновити систему електропостачання.


Знайти хорошого фахівця в наш час це «мистецтво». На ринку є багато псевдо-експертів, часто незграбних працівників, які за невелику плату можуть хіба що нашкодити.



Кращим рішенням є звернутися до спеціалізованої фірми, яка надає подібні послуги. Втім, електромонтаж в квартирі або невеликому будинку може виконати і один хороший електрик. Опитайте своїх знайомих і друзів, які недавно при будівництві будинку або ремонті житла користувалися послугами таких техніків, можливо, вони Вам підкажуть контакти такого професіонала. Можна спробувати пошукати фахівця і в інтернеті, на спеціалізованих форумах. В цьому випадку, обов'язково прочитайте всі відгуки та рекомендації, відфільтрувавши при цьому необ'єктивні повідомлення рекламного характеру. Врахуйте, хороші фахівці часто планують свою роботу на кілька місяців вперед, тому якщо Ви плануєте такий ремонт, починати шукати електрика необхідно завчасно.

Обов'язковим етапом прийому фахівця на роботу буде його невелике тестування, щоб визначити професійну кваліфікацію. Для початку дізнайтесь його досвід, дозволи та допуски на виконання електромонтажних робіт. Бажано наявність спеціальних сертифікатів. Можете прочитати кілька книг по основі електротехніки і підготувати кілька каверзних питань, щоб переконатися в рівні його знань. Важливо переконатися, що електрик добре знає ту справу, з яким йому доведеться зіткнутися при роботі в Вашому будинку.

На початку роботи обов'язково контролюйте його роботу, як і в яких умовах він її виконує, наскільки дотримується основну техніку безпеки, щоб в разі чого і поки не пізно відмовитися від його послуг.

Комментариев нет:

Отправить комментарий