суббота, 3 ноября 2012 г.

Як стати дизайнером свого будинку

Як без послуг професійного дизайнера перетворити звичний інтер'єр в затишний.

Щоранку ми відкриваємо очі і перед нами одна і та ж тужлива картина: бабусин сервант, шпалери в смужку і стіл з табуреткою. Або ж не так все тужливо: шпалери, покриті бежевим кольором, ламінат, стінка-гірка, точкові світильники в багатошаровому стелі з гіпсокартону ... Такий інтер'єр можна спостерігати в більшості квартир просторів нашої батьківщини. Як стати дизайнером для свого будинку?

Звичайно, дуже хочеться змінити своє житло на краще, але при цьому не витратити ні копійки грошей на послуги дизайнера. До того ж зараз тема дизайну стала настільки популярна і доступна, що кожен бажаючий може знайти достатню кількість інформації, як самому втілити свою мрію в реальність.
Якщо ви не плануєте великомасштабний ремонт, тому що у вас немає на це часу і грошей, а змін і гарного настрою таки хочеться, то вам слід розфарбувати ваш інтер'єр новими цікавими аксесуарами. Як правило, в наших домашніх інтер'єрах переважає бежевий або коричневий тон. Щоб освіжити цю картину можна використовувати аксесуари яскравого бірюзового або соковитого зеленого. Ваша кімната просто перетворитися, якщо на вашому дивані затишно розміститься сімейка м'яких подушок яскравого кольору, а їм в унісон підспіває вазочка такого ж кольору, що стоїть на вашій тумбочці. Новий кольоровий торшер і яскраві статуетки на підвіконні радуватимуть ваш погляд.

Один із виграшних варіантів розмістити на одній з вільних стін безліч рамок з фотографіями ваших друзів, коханих, дітей, із зображеннями тих місць, де ви побували. Загалом, всі ті картинки, при погляді на які ви розпливається в усмішці.

І ще один безпрограшний варіант! Незалежно від пори року, будинки повинні бути живі квіти! І це не обов'язково повинні бути дорогі пишні троянди або голландські тюльпани. Навіть польові ромашки і волошки додадуть вам заряд бадьорості, освіживши кімнату ароматами, і зроблять ваш будинок затишним!

Комментариев нет:

Отправить комментарий