суббота, 3 ноября 2012 г.

Бамбукові штори в інтер'єрі

Сьогодні штори з бамбука вельми популярні. Являють собою такі штори цілісне полотно, що складається з деякої кількості паличок однакових по ширині. Бамбукові палички з'єднані між собою нитками, виготовленими в свою чергу, з натурального волокна.
 Бамбукові штори добре виглядають у поєднанні з тюлямі і тканинними портьєрами, але можуть бути окремим елементом декору. Бамбукові штори відмінно виглядають з плетеними та дерев'яними меблями.

Чим же виділяються бамбукові штори серед інших? Найперше і найважливіше - використання натуральних матеріалів. Друге - це можливість вибору з безлічі квітів, відповідний саме вам, а також ви можете підібрати і фактуру.

Третє - такі штори прості в експлуатації, а головне, вони не вигорають під впливом сонячних променів і не піддаються впливу вологи, тому вони підходять навіть для ванни. Бамбукові штори легкі. Коштують вони цілком демократично.



Колірна гамма бамбукових штор досить різноманітна: тут можна знайти відтінки починаючи зі світло-золотистого і закінчуючи темно-шоколадним. Колір може залежати від способу обробки матеріалу, з якого виготовляються штори, від сорту сировини і від використання додаткових фарбувальних пігментів.

Відомі дві найпопулярніші збірки бамбукових штор - римська і рулонна. При першому виді збірки бамбукове полотно піднімається вгору, збирається як римська штора. При другому виді збірки - полотно складається в акуратний рулон над віконною рамою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий