воскресенье, 28 октября 2012 г.

Збільшення малогабаритної квартири

Наше житло часом не відповідає уявленням про комфорт: іноді в цьому винні проектувальники і будівельники, іноді - ми самі. Але за допомогою нехитрих прийомів дизайну можна наблизити максимально нашу квартиру до ідеальної!

Великі кімнати - доля невеликого числа власників квартир, особливо це стосується будинків радянської забудови. Однак ця стаття підкаже декілька візуальних методів, за допомогою яких можна створити відчуття просторого приміщення.

В першу чергу, необхідно прибрати перегородки.
Найпоширеніший спосіб візуально збільшити простір - це прибрати між кімнатами стіни. Найкраще це робити в кімнатах загального користування (передпокій, вітальня, кухня). Можна об'єднати кухню з вітальні, а вітальню з передпокоєм. Іноді прибирають стаціонарні стіни, а замість них встановлюють легкі розсувні скляні перегородки. Це збільшить кімнату візуально.

Також збільшити простір візуально можна, змінивши колірну гаму приміщення. Це практично універсальний варіант. Офарбіть стіни своєї кімнати в світлий колір, і вона буде здаватися більш просторою. Підійде чисто білий, бежевий, кремовий відтінки, оскільки будь-які світлі тони візуально розширюють простір. Світлі відтінки свого роду акумулюють світло і роблять кімнату більше.

Приберіть також всю громіздку меблі, особливо якщо вона масивна і темних кольорів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий