четверг, 11 октября 2012 г.

Інтер'єр в англійському стилі


Англійський стиль існує вже протягом багатьох десятиліть і прославлений серед заможного населення з вишуканим і тонким смаком. Інтер'єр у цьому стилі дуже затишний і елегантний. Тон даному стилю задає дерев'яна темна меблі з червоного дерева або мореного дуба, яка вишукано поєднується зі стінами ніжних тонів і драпіруванням. Для стін можна застосовувати шпалери з квітами, класичними смугами або ж імітацією парчі.

Підлоги у вітальні прикрашають килимовими виробами високої якості, що додають атмосферу солідності і гідності. При оформленні інтер'єру застосовуються щільні тканини з різноманітною фактурою, такі як гобелен, оксамит, дамаст (тканини жаккардового плетіння з вкрапленнями на щільної вовняної, шовкової або бавовняної основі).
Інтер'єр в англійському стилі.
Якщо ви самостійно намагаєтесь оформити своє житло, вам корисно буде знати, хоча б ключові особливості обраного стилю:


1. В інтер'єрі потрібно використовувати темну дерев'яну меблі (червоне дерево або морений дуб) з вигнутими ніжками нагадують перевернуті коми.

2. Каміни з класичною різьблений обробкою з мармуру, вапняку або дерева. Над каміном можна встановити дзеркало в позолоченій рамі.

3. Якісні дорогі килимові вироби у вітальні та спальні.

4. Люстри, торшери, бра з двома ріжками, настільні лампи.

5. Картини з класичними рамами, фігурні цоколі світильників (позолочені чи з жовтої міді). У світильниках можна використовувати кришталь.

6. Вікон оформляються об'ємними шторами, з ламбрекенами і шнурами з кистями.

7. Для підлоги застосовується набірний паркет, в кухні та холі - кахель з хитромудрими узорами декількох кольорів. Це вважається нормою навіть у житло середнього класу. До того ж діагоналі з невеликих плиток візуально розширює вузький простір.


Комментариев нет:

Отправить комментарий