среда, 10 октября 2012 г.

Зелений колір в інтер'єрі


Зараз все більше в облаштуванні інтер'єру використовується смарагдовий колір. У зеленого є велике число тонів і відтінків, і кожен з них безумовно діє на людину і може навіть міняти загальний настрій і приміщення і людини. Однак, в свою чергу, зелені забарвлення відмінно можуть допомогти заспокоїтися і відчути незвичайний душевний спокій.

Темно-зелений добре підійде для інтер'єру робочого місця або офісу, а також різних нежитлових просторів (зразок, кабінет, бібліотека). Це пояснюється тим, що непомітні відтінки смарагдового кольору налаштовують на атмосферу роботи, надихають на дії. Хоча відпочити в такому приміщенні дуже важко. У теж час лимонні кольори додадуть відчуття забезпеченості та покращать душевний стан. У подібному кімнаті весь час буде підтримуватися творчий ентузіазм.


Зелений колір в інтер'єрі.
Бездоганно знайдений відтінок смарагдового кольору абсолютно точно стане прегарним доповненням або підставою майже для будь-якого стилю приміщення. Зокрема, зеленому кольору інтер'єру віддають більшу перевагу при планування дизайну орієнтального та природного інтер'єру, арт-декор, прохолодного, тропічного інтер'єру. Чудово комбінуються синьо-зелений колір і пісочний, білий, бірюзовий, синій, золотистий кольори. До жовтому, оранжевому і світлого пісочного відмінно можуть підійти тони зелено-небесної колірної гами.

Красивим вибором є дизайн в смарагдовому кольорі спальні. У такій кімнаті найкращим чином доведеться набір м'яких пастельних шпалер зеленого кольору і смарагдового текстилю. Зелена спальня абсолютно точно буде добрим помічником у відпочинку. Візуально посилити площу простору кухні дозволить світло-смарагдовий тон.

Кілька більш яскравою будь-яку смарагдову кухню зможуть зробити солом'яні елементи в загальному дизайні.
У будь-який час є можливість зробити кожен зелений простір дещо лагідніше і привітніше. Для цього необхідно всього лише включити деталі південних нюансів: текстиль, меблі. Можна вчинити і навпаки: внести більше енергії в гарячі колори кімнатного простору, оформивши її відтінками зеленої розмальовки.

Смарагдовий відтінок дуже різносторонній. Він характерний природі і неодмінно вдало відіб'ється при правильному його використанні.

Яким би не був ваш новий інтер'єр під нього завжди можна підібрати шпалери Marburg. Відчуйте стиль і якість німецьких шпалер.

Комментариев нет:

Отправить комментарий