суббота, 26 января 2013 г.

Інтер'єр в морському стилі

Морський стиль в інтер'єрі незмінно привабливий, романтичний і популярний. І зародився він від приємного шуму прибою, золотих піщаних пляжів і таємничих узорів вибіленого сонцем.

У даному стилі обов'язково присутні найрізноманітніші аксесуари і меблі, які виготовлені з натуральних матеріалів і фактур, наприклад мотузка, сезалевие і пробкові покриття, льняні тканини, натурально дерево.

Інтер'єр в морському стилі постійно розвивається, тому він відмінно здатний задовольнити будь-який ваш смак при цьому зовсім не обов'язково жити біля самого синього моря, для того щоб насолодиться власними плодами дизайнерських ідей. Морський інтер'єр завжди буде нагадувати вам про прекрасних годинах або хвилинах проведених на березі моря, та й до того ж принесе в будинок аромат морської піни і прибою.

Цегляна стіна в інтер'єрі

Сьогодні цегляна стіна в інтер'єрі є досить актуальною адже це модна тенденція в дизайні інтер'єру Європи і Америки. Цегла вважається чудовим елементом декору в квартирі, він відмінно впишеться в інтер'єр у стилі лофт, хай тек і кантрі. І незалежно від того як його залишити будь то натуральний колір або пофарбувати таку стіну, в будь-якому випадку цегла в інтер'єрі буде виглядати незвично і оригінально.

Натуральна цегляна стіна в інтер'єрі - це не тільки сучасний фон для деталей вашого неординарного інтер'єру, але і незвичайна краса, і певна атмосфера. Така стіна виглядає досить живий, у порівнянні, наприклад з тим же гипсокартонном пофарбованим фарбою, вона дихає часом і несе в собі якийсь ореол індивідуальності та загадковості.

Сучасна цегляна кладка на стіні привнесе атмосферу надійності і значимості, а також допоможе додати інтер'єру більш мужнє настрій.

суббота, 19 января 2013 г.

Бузковий колір в інтер'єрі

Бузковий колір в інтер'єрі це незвичайне дизайнерське рішення, яке сьогодні можна зустріти в будь-якому інтер'єрі. І хоча його використовували вкрай рідко, впродовж минулого століття, то сьогодні він став знову актуальним. А все завдяки появі таких стилів як вінтаж, ретро і мінімалізм (інтер'єр в стилі мінімалізм) в оформленні інтер'єру.

Бузковий або фіолетовий колір в інтер'єрі відмінно виглядатиме і в кімнатах з класичними мотивами. А основним акцентом в даному випадку буде створення легкості і легкості в інтер'єрі.

Так як, бузковий колір більше відноситься до холодної палітрі, то потрібно буде постаратися включити його в общею колірну гаму вашої кімнати так, щоб він додав у неї романтики і відчуття затишку, а не викликав роздратування і агресію. У цьому вам допоможе текстиль, який обов'язково повинен бути м'яким, пишним і пухнастим.

Як пофарбувати стіни в різний колір і різними техніками

Зробити незвичайну і яскраву кімнату ви зможете за допомогою красивого орнаменту, геометричних візерунків, малюнків на стінах. Приміром, графіті стильно сприймається на вулиці і в приміщенні студента або школяра. Тут вам знадобиться наступне: малярська стрічка, кисті, водоемульсійна фарба. Читаємо по темі статтю, як розрахувати обсяг фарби для фарбування стін.

Креативно та оригінально виглядають стіни, які пофарбовані в стилі «печворк» - відносно проста техніка розпису, тому з нею справиться і новачок. Виберіть необхідні кольори для фарби, зазвичай їх повинно бути чотири і більше. Рекомендується підбирати споріднені кольори, наприклад, бузковий, рожевий, фіолетовий і бордовий.


Для того, щоб уникнути плутанини, за допомогою малярської стрічки відзначте спочатку ті блоки, які створені в одному кольорі. Пофарбуйте простір усередині цієї стрічки. Блоки бувають різних розмірів, основне, щоб вони поєднувалися один з іншим.

воскресенье, 13 января 2013 г.

Дизайн інтер'єру - стиль Модерн

Перший інтер'єр у стилі модерн з'явився в кінці ХIX століття, користувався популярністю у ХХ столітті, і також залишається популярним і в наш час. Сьогодні інтер'єр у стилі модерн поєднує в собі найкраще, що придумали в минулому сторіччі, а також нові ідеї сучасності. Однак у всі часи головною особливістю цього інтер'єру була плавність в обрисах. Плавна, принадна, що несе в собі легкість і простоту лінія властива практично всім елементам інтер'єру в стилі модерн. У різних країнах стиль модерн відрізняється за назвою. Так в Італії його називають Ліберті, в Австрії та Німеччині - юнгендстіль, в Бельгії та Франції - ар нуво.

 У всі часи в різних країнах, де використовували в інтер'єрі стиль модерн в плавних лініях, переважала тенденція до відтворення ліній живої природи.

вторник, 8 января 2013 г.

Дизайн інтер'єру - стиль Кантрі

У шаленому ритмі життя сучасних мегаполісів іноді так хочеться відчути домашній затишок ... Що може посприяти цьому більш ніж інтер'єри в сільському стилі? Прокидаючись вранці, Ви відчуваєте звук шурхотить лляних фіранок від ранкового вітерця ... Спостерігаєте гру сонячних зайчиків на стінах ... Слухаєте спів птахів замість звуків проїжджаючих автомобілів. Після такого пробудження Ви цілий день будете почувати себе бадьоро і свіжо. Якщо Ви ставите метою при виборі інтер'єру насамперед комфорт і простоту, то сміливо вибирайте стиль кантрі.

воскресенье, 6 января 2013 г.

Сільський стиль в інтер'єрі

Ви зібралися викинути стару не потрібну меблі з дому? Не поспішайте цього робити! Вона цілком може послужити вам ще. Викроїти трохи вільного часу і перетворимо старе крісло, комод або сервант в шикарний предмет інтер'єру. Для цього нам буде потрібно зовсім не багато - пензлик, фарба, текстиль і трохи фантазії. І ось нова річ в стилі кантрі вже прикрашає ваш будинок.

Сільський стиль зародився ще на початку минулого століття в Англії. Саме в цьому стилі обставлялися мальовничі особняки в селах, оточені живоплотом, квітниками і брукованими доріжками, вони і сьогодні символізують стару добру Англію. Цей стиль не має на увазі якоїсь національності, він узагальнено. Головною рисою його є деталі - килимки і клаптеві покривала, сільські меблі, плетені крісла і скриньки. Дуже багато кераміки і композиції з квітів. На стінах можна побачити живописні картини сцен з сільського життя, апетитні натюрморти та пейзажі в простих рамах.

Середземноморський інтер'єр

У великих містах цей стиль змішується з більш сучасним, в результаті чого виходить новий і оригінальний стиль, цілком застосовний при цьому для інтер'єрів наших будинків. Так що, коли я наважилася на ремонт в котеджі, мені не довелося ламати голову, який стиль там буде - природно, середземноморський інтер'єр! Це цікавий стиль, який має теплі відтінки. Це оливковий колір, коричневий колір, піщаний. Будьте обережні, щоб не переборщити з деталями і кольорами: тут головне стиль - відчуття сієсти опівдні.

Особливості середземноморського інтер'єру.