воскресенье, 6 января 2013 г.

Середземноморський інтер'єр

У великих містах цей стиль змішується з більш сучасним, в результаті чого виходить новий і оригінальний стиль, цілком застосовний при цьому для інтер'єрів наших будинків. Так що, коли я наважилася на ремонт в котеджі, мені не довелося ламати голову, який стиль там буде - природно, середземноморський інтер'єр! Це цікавий стиль, який має теплі відтінки. Це оливковий колір, коричневий колір, піщаний. Будьте обережні, щоб не переборщити з деталями і кольорами: тут головне стиль - відчуття сієсти опівдні.

Особливості середземноморського інтер'єру.

Текстура стін відіграє велику роль в дизайні стін. Стіни в будинку, оформленому в даному стилі, не тільки цілком пофарбовані в теплі відтінки, але і мають різноманітну текстуру, яка досягається завдяки штукатурці або спеціальним шпалерам під фарбування. Темно-червоні відтінки теракота і мідь успішно можна застосовувати в їдальні - в пам'ять про глиняному посуді, яку люди використовували тисячоліттями.
Середземноморський інтер'єр
Традиційно, в якості покриття для підлоги місцеві жителі використовують дошки, (частіше незабарвлені), а ми з вами виберемо що трохи краще! Купіть ламінат або лінолеум кольору венге, він ідеально підходить, і саме його я, мабуть, і придбаю для обробки своєї статі. Ванна кімната, викладена мозаїкою, - також мій вибір! На кухню можна взяти декоративну плитку, вибір якої на ринку сьогодні досить широкий. Якщо є можливість, то в якості підлоги використовуйте грубо оброблений мармур - супер-ефект забезпечений!

Що стосується предметів меблів, то звичайно треба спробувати венге - він чудово виглядає на тлі натуральних кольорів. Нерідко в будинках, збудованих в такому стилі, є і фонтани: якщо фінанси дозволяють - спробуйте і ви! Прекрасна ідея посилити стиль характерними аксесуарами. Глазурована мозаїка, мідна декоративний посуд, глиняне начиння, коси з сушених перців на стінах кухні, польові квіти, текстиль, локальна позолота - сміливо беріть все це для оздоблення вашого житла в південно-європейському стилі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий