вторник, 8 января 2013 г.

Дизайн інтер'єру - стиль Кантрі

У шаленому ритмі життя сучасних мегаполісів іноді так хочеться відчути домашній затишок ... Що може посприяти цьому більш ніж інтер'єри в сільському стилі? Прокидаючись вранці, Ви відчуваєте звук шурхотить лляних фіранок від ранкового вітерця ... Спостерігаєте гру сонячних зайчиків на стінах ... Слухаєте спів птахів замість звуків проїжджаючих автомобілів. Після такого пробудження Ви цілий день будете почувати себе бадьоро і свіжо. Якщо Ви ставите метою при виборі інтер'єру насамперед комфорт і простоту, то сміливо вибирайте стиль кантрі.

 Для нього характерна сільська простота в поєднанні з комфортом і затишком. Інтер'єри в стилі кантрі можуть бути також різноманітними між собою. Варіанти інтер'єрів у стилі кантрі Ви можете подивитися на нашому сайті. Тільки для цього стилю характерно безліч аксесуарів, неполірована меблі, груба, але правильної форми, буйство фарб, однак всі вони повинні бути світлими, неяскравими, бажано пастельних тонів. Для вибору фіранок, скатертин потрібно вибирати прості тканини, такі як льон, бавовна, ситець з дрібним візерунком або однотонні. Особливо цінуються тканини ручної роботи з вишивкою.

 Якщо Ви вибрали інтер'єр в стилі кантрі для Вашого будинку, то краще зосередитися на дизайні і підборі кольорів, аксесуарів, ніж на плануванні. При оформленні стін і підлоги повинне переважати дерево. Так як інтер'єр в стилі кантрі є наближеним до сільському, то все тут повинно дихати природою: підлога, викладена з масивних дерев'яних дощок або кам'яна плитка; стіни з декоративною штукатуркою або з елементами кам'яної або цегляної кладки, також підійдуть паперові шпалери з квітковим малюнком. Надзвичайно важливою складовою інтер'єру в стилі кантрі є аксесуари.

 Який сільський будинок може бути без подушечок, занавесочек, тканинних серветок з вишивкою? Найкрасивіші інтер'єри в цьому стилі поєднують наївність малюнків на стінах, аксесуарах з грубістю меблів і матеріалів, використаних для підлоги і стін. Якщо у Вашому дизайні інтер'єру переважають пастельні тони, в такому випадку потрібно зосередити увагу на аксесуарах. Однак все це створює такий зворушливий затишок і комфорт, що хочеться повертатися сюди знову і знову.

 Ви краще зрозумієте і відчуєте цей стиль, переглянувши повне зібрання фото інтер'єрів у стилі кантрі на нашому сайті. Сподіваємося, це допоможе зробити Вам правильний вибір і перетворити Ваш будинок у царство комфорту і затишку!

Комментариев нет:

Отправить комментарий