воскресенье, 6 января 2013 г.

Сільський стиль в інтер'єрі

Ви зібралися викинути стару не потрібну меблі з дому? Не поспішайте цього робити! Вона цілком може послужити вам ще. Викроїти трохи вільного часу і перетворимо старе крісло, комод або сервант в шикарний предмет інтер'єру. Для цього нам буде потрібно зовсім не багато - пензлик, фарба, текстиль і трохи фантазії. І ось нова річ в стилі кантрі вже прикрашає ваш будинок.

Сільський стиль зародився ще на початку минулого століття в Англії. Саме в цьому стилі обставлялися мальовничі особняки в селах, оточені живоплотом, квітниками і брукованими доріжками, вони і сьогодні символізують стару добру Англію. Цей стиль не має на увазі якоїсь національності, він узагальнено. Головною рисою його є деталі - килимки і клаптеві покривала, сільські меблі, плетені крісла і скриньки. Дуже багато кераміки і композиції з квітів. На стінах можна побачити живописні картини сцен з сільського життя, апетитні натюрморти та пейзажі в простих рамах.

Інтер'єр такого житла характеризується багатоколірністю, кольори не яскраві, а навпаки приглушені, але в теж час густі і соковиті. Кольори переважають натуральні, світлих відтінків і навіть пастельні.

Стіни в інтер'єрі кантрі, як правило, декорують за допомогою декоративної штукатурки. Є окремі фрагменти цегляної або кам'яної кладки.
 У такому інтер'єрі можна побачити велику кількість дерев'яних елементів декору. Дерево використовується світлих відтінків. Стіни так само можна прикрасити паперовими шпалерами з тонким квітковим малюнком.
 Маленькі диванчики і різні за формою крісла так само відмінно доповнять ваш інтер'єр в сільському стилі кантрі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий