суббота, 26 января 2013 г.

Цегляна стіна в інтер'єрі

Сьогодні цегляна стіна в інтер'єрі є досить актуальною адже це модна тенденція в дизайні інтер'єру Європи і Америки. Цегла вважається чудовим елементом декору в квартирі, він відмінно впишеться в інтер'єр у стилі лофт, хай тек і кантрі. І незалежно від того як його залишити будь то натуральний колір або пофарбувати таку стіну, в будь-якому випадку цегла в інтер'єрі буде виглядати незвично і оригінально.

Натуральна цегляна стіна в інтер'єрі - це не тільки сучасний фон для деталей вашого неординарного інтер'єру, але і незвичайна краса, і певна атмосфера. Така стіна виглядає досить живий, у порівнянні, наприклад з тим же гипсокартонном пофарбованим фарбою, вона дихає часом і несе в собі якийсь ореол індивідуальності та загадковості.

Сучасна цегляна кладка на стіні привнесе атмосферу надійності і значимості, а також допоможе додати інтер'єру більш мужнє настрій.

Наприклад, якщо будинок повністю зведений з натурального цегли, то можна одну з перегородок або стін залишити в первозданному вигляді. Але якщо, ж ваш будинок був побудований давно, то стару кладку знадобиться очистити від штукатурки і повністю її відновити.

Для додання більшої м'якості в інтер'єрі цеглу покривають спеціальною фарбою, лаком або білою штукатуркою, яка допомагає зберегти характерну фактуру. Адже таке оформлення стіни надає величезні можливості для створення індивідуального і унікального дизайну.

Ще такий прекрасний фон дуже характерний для класичного стилю, мінімалізму і навіть для етнічного стилю. Також дуже ефектно виглядатиме на цьому тлі вантажні або штучно зістарені речі. Наприклад, меблі під старовину, в стилі поп-арту, темне дерево, канделябри, люстри з підвісками і ліпні карнизи.

Меблі для приміщення, де присутня цегляна стіна в інтер'єрі, слід підбирати акуратно, тому що далеко не всі варіанти і моделі меблів будуть добре гармоніювати з таким фоном. Наприклад, для білій штукатурці перевагу рекомендується віддати яскравою меблів, а до натурального цеглі краще підібрати приглушені відтінки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий