воскресенье, 13 января 2013 г.

Дизайн інтер'єру - стиль Модерн

Перший інтер'єр у стилі модерн з'явився в кінці ХIX століття, користувався популярністю у ХХ столітті, і також залишається популярним і в наш час. Сьогодні інтер'єр у стилі модерн поєднує в собі найкраще, що придумали в минулому сторіччі, а також нові ідеї сучасності. Однак у всі часи головною особливістю цього інтер'єру була плавність в обрисах. Плавна, принадна, що несе в собі легкість і простоту лінія властива практично всім елементам інтер'єру в стилі модерн. У різних країнах стиль модерн відрізняється за назвою. Так в Італії його називають Ліберті, в Австрії та Німеччині - юнгендстіль, в Бельгії та Франції - ар нуво.

 У всі часи в різних країнах, де використовували в інтер'єрі стиль модерн в плавних лініях, переважала тенденція до відтворення ліній живої природи.
Цей стиль успішно вписується в інтер'єри. Навіть саму невелику квартиру можна перетворити в винахід мистецтва, так як стиль модерн дійсно можна пов'язати з мистецтвом. При продумуванні дизайну інтер'єру не варто обмежувати фантазію, однак важливо рухатися в одному напрямку, не відходячи від початкових задумів цього стилю, варто не забувати про плавність ліній і природні мотиви, всі дизайнерські елементи в цілому повинні представляти закінчену картину.

Стиль модерн можна використовувати у всьому: від парканів та огорож у дворі до посуду, дверних ручок, поручнів та інших елементів дизайну всередині будинку або квартири.

 У сучасному інтер'єрі в стилі модерн дозволяється використовувати скло, залізо і навіть залізобетонні вироби, якщо вони не суперечать загальній картині. До прикладу, Ви зможете встановити у себе в будинку або квартирі вбудовану кухню або поставити ліжко з нержавіючого металу в поєднанні з деревом.

 Головний девіз стилю модерн звучить так: «Кожне житло повинне бути унікальним і не схожим на інші!» Згодом в інтер'єри цього стилю додавалися все нові елементи, які не змінювали загальну картину, однак додавали особливості кожного будинку. Але завжди дизайн інтер'єрів у стилі модерн придумували люди і виключно з вишуканим смаком і вмінням правильно підібрати деталі інтер'єру, щоб він відповідав стилю.

 Не варто забувати також про кольори, які також повинні створювати неповторну кольорову гаму. Приклади фото інтер'єрів у стилі модерн Ви можете подивитися в нашому каталозі і вибрати краще рішення для створення інтер'єру Вашого будинку або квартири!

Комментариев нет:

Отправить комментарий