воскресенье, 3 февраля 2013 г.

Обробка стін пластиковими панелями

Останнім часом особливої популярності набула обробка стін пластиковими панелями. Цей спосіб обробки застосовується для приміщень самого різного призначення. Особливо практичний пластик при обробці ванних кімнат, туалетів, кухонних приміщень, як вдома, так і в ресторанах, кафе та їдалень.
Спеціально для тих, хто ще не визначився з варіантом обробки для стін, в цій статті ми наведемо найбільш значущі достоїнства цього матеріалу і деякі нюанси роботи з ним.

Переваги оздоблення пластиковими панелями.

Довгий термін служби і висока зносостійкість. Оброблені пластиком стіни прослужать багато років, і в процесі експлуатації не вимагатимуть навіть косметичного ремонту.
Безпека. Пластикові панелі відносяться до негорючих матеріалів для оздоблення. Поширена думка про те, що пластикові панелі є бистровоспламеняющімся матеріалом, помилково. Навпаки, його можна віднести до найбільш стійкою категорії обробки з точки зору пожежної безпеки.


Захищеність від вологи. Пластикові панелі не постраждають, якщо вода випадково потрапить на них. Ви можете не хвилюватися за обробку ваших стін навіть у випадку затоки вашої квартири сусідами. Все що потрібно зробити - стерти залишки вологи тканиною, яка добре вбирає воду.

Простота догляду за матеріалом. Стіни у ванній кімнаті і на кухні дуже швидко брудняться через специфіку діяльності, яку ми здійснюємо в цих приміщеннях. Перевага панелей з пластику в тому, що будь-які забруднення, плями від жиру, харчових продуктів, кіптява і волога легко видаляються з їх поверхні за допомогою вологої серветки.
Замінюють штукатурку, оскільки стіни не потрібно вирівнювати перед обробкою пластиком. Ще одне незамінне достоїнство даного типу обробки - здатність маскувати недоліки стін у приміщеннях. Перед початком роботи з ними не потрібно домагатися ідеально рівної поверхні стін. Це помітно скоротить загальний час на ремонт приміщення.
Види пластикових панелей для обробки стін.
Перш ніж зайнятися обробкою внутрішнього простору, вивчіть весь представлений на ринку асортимент пластикових панелей. У їх числі великим попитом користуються:

Пластикові панелі стінові. Їх особливість полягає в тому, що вони дозволяють ефективно здійснити шумоізоляцію у власній квартирі і приховати видимі вади стін. Цей матеріал екологічний і не токсичний. В умовах сучасного життя незамінна здатність пластикових панелей естетично ховати проводку і розгалуження проводів.
Вагонка вінілова. За допомогою цього економічного матеріалу високої зносостійкості можна надати естетичний зовнішній вигляд будівлям промислового призначення, магазинах, складах та офісах. Особливість пластикової вагонки в тому, що з її допомогою обробляють зовнішню сторону будинків.

Колір і розмір пластикових панелей.
Оздоблення стін пластиковими панелями може бути виконана в різних кольорових гамах. Великий асортимент кольорових рішень пластикових панелей робить роботу з ними дуже зручною. Виконуючи обробку стін пластиковими панелями завжди можна підібрати пластик, відповідний стилю і дизайну вашої квартири і окремо взятої кімнати. На ринку представлені пластикові панелі, як яскравих кольорів, так і спокійних, пастельних відтінків.
Крім різноманітності квітів, широкий і спектр розмірів пластика. У будь-якому випадку його окремі листи відрізняються досить великими розмірами. Завдяки цьому стіни, оброблені пластиком, відмінно виглядають. Однорідний малюнок дозволяє зробити непомітними місця стиків. Таким чином створюється ефект цільної, професійно оформленої стіни.

Комментариев нет:

Отправить комментарий