вторник, 31 июля 2012 г.

Фінські двері, електронні замки та безпека


Протягом багатьох років фінські двері підкорювали російський ринок, пропонуючи споживачам найвищу якість і розкішний дизайн, тим самим завоювавши інтер'єри багатьох росіян. Причому, якщо раніше вони встановлювалися виключно в будинках еліти, то сьогодні їх можна зустріти в будь-якому кафе, офісі, в звичайних квартирах і заміських будинках. Але завдяки чому це сталося?


По-перше, вироби з Фінляндії показали надійну та якісну експлуатацію. Над технологією створення таких елементів фахівці працювали багато років. Спочатку у виробництві брав участь сам чоловік, а зараз виробництвом займаються автоматизовані лінії, що мають жорсткий контроль якості. Завдяки цьому сьогодні фінські двері є дверима європейського рівня і стандарту, які купуватися і відомі в багатьох країнах світу.

понедельник, 30 июля 2012 г.

Особливості перепланування квартири


Більшість людей від простору своєї квартири бажають чогось особливого, щоб було не як у всіх. Враховуючи те, що планування в наших квартирах стандартна, з нетямущими коридорами, незручними кухнями, нудна, деякі люди з нетрадиційним мисленням вирішують вдатися до кардинальних змін, тобто, до перепланування. Перш ніж приступити до кардинальних змін, бажано дізнатися, які зміни можна виконати, а також як і що роблять інші.


Серед найбільш популярних перепланіровок можна назвати наступні:

- Знесення стін коридору;
- Об'єднання вітальні і кухні;
- Поєднання санвузла;
- Об'єднання кімнати і балкона;
- Зміщення дверного отвору;
- Зміна функціонального призначення кімнат.

суббота, 28 июля 2012 г.

Новий тип вікна відкриває доступ до свіжого повітря


У кімнатах, розташованих на мансардах, найчастіше немає балконів і терас. Але якщо встановити вікна від компанії Fakro, то ця проблем легко вирішується. Нехай і невеликим, але справжнім, балкончиком ці вікна можуть забезпечити. Секрет криється в конструкції вікна. В зібраному вигляді воно мало чим відрізняється від таких же мансардних вікон. Але варто його відкрити, і нижня частина перетворюється в огорожу балкона, а верхня - в навіс, який може захистити від невеликого дощу.


Стулки вікна відкриваються на кут від 0 до 45 градуса, а спеціально розроблений фахівцями фірми Fakro механізм, дозволяє зафіксувати будь-яке положення стулок вікна. Нижні огородження відкриваються погляду лише після того, як стулки будуть відкриті. Вони органічно інтегровані в нижню частину вікна.

среда, 25 июля 2012 г.

На що звернути увагу при покупці вікон


Купуючи вікно, ми приймаємо рішення на багато років вперед. Однак на ринку представлений такий широкий асортимент продукції, різних типів і кольорів, що це є серйозною проблемою, особливо для необізнаних клієнтів. На що ж при покупці вікон необхідно звертати в першу чергу?


Ну для початку необхідно ретельно підготуватися і повністю вивчити питання від і до, щоб уникнути неприємних наслідків у майбутньому. Пам'ятайте, не тільки технічні параметри грають важливу роль - вони, по суті, схожі у більшості зарекомендували себе виробників, а й форма або колір вікна. Втім, про все по порядку.

Які оздоблювальні матеріали сьогодні в моді


Метал, дерево і камінь є дуже модними оздоблювальними матеріалами в сучасному мінімалістському світі і трохи суворою середовищі. Використання краси деревини, блиску металу і оригінальних форм з каменів допоможе створити неповторний інтер'єр у Вашому будинку або квартирі.


Сучасні металеві предмети мають м'які лінії і ідеальна якість обробки. Прикраси з металу більше не пов'язують з індустріальним стилем, завдяки декоративній обробці і м'якості матеріалу, вони можуть прикрасити будь-який інтер'єр. Метал в інтер'єрі часто можна зустріти у вигляді настінних панелей або ж меблів, наприклад, столів з нікельованого алюмінію. Часто будинки прикрашають страви зі сталі, лотки, скарбнички, свічники й статуетки. У моді і пофарбовані металеві вироби такі, як стакани, чашки, вази.

понедельник, 23 июля 2012 г.

Як видалити шерсть з одягу, килимів та м'яких меблів


Волосся на одязі, килимах, м'яких меблях - це проблема, з якою постійно борються власники собак і кішок. З нею стикається кожен, особливо навесні і восени, коли тварини линяють. Тому ми вирішили запропонувати Вашій увазі декілька порад, як навести порядок в домі, де мешкає волохатий друг.


Найбільш гостро проблема стоїть перед власниками довгошерстих порід собак. Їх шерсть осідає на килимах, оббивці м'яких меблів, покривалах і ковдрах. Найпростішим способом видалення залишків волосся і вовни є часто і регулярно пилососити.

Однак для того, щоб витягнути шерсть між волокнами килима потрібно дуже потужний апарат з режимом турбо. Пилосос повинен створювати велику силу повітряного потоку, завдяки якій і будуть вилучатись волосся з найбільш важкодоступних місць. Крім того, деякі моделі оснащені невеликими турбо щітками, призначеними спеціально для чищення м'яких меблів і видалення волосся в недоступних місцях.

пятница, 20 июля 2012 г.

Чи треба міняти ванну на душову кабіну?


Безумовно, відповідь на питання, винесене в заголовок статті, - особиста справа кожного. Сьогодні наші співвітчизники цілком можуть дозволити собі встановити вдома будь сантехнічне обладнання, якщо воно сумісне технічно і доступно фінансово. Величезна кількість виробників з усього світу пропонують безліч виробів, покликаних зробити наше життя комфортніше і приємніше.


Російський споживач може придбати не тільки звичайну металеву або кутову акрилову ванну, але і будь-яку з існуючих модель душової кабіни або легендарну ванну Jacuzzi.

Що вибрати?
Як обладнати ванну кімнату у себе вдома, кожен вирішує сам. Хтось керується лише власними побажаннями і уявленнями про комфорт, хтось змушений орієнтуватися на розміри ванної кімнати і особливості підведених до неї комунікацій, а комусь найголовніше - відповідна ціна. Здається, що в процесі вибору споживачеві варто враховувати і ще кілька чинників, які не завжди лежать на поверхні.


среда, 18 июля 2012 г.

Покупка кухні економ класу


Кухні економ класу вигідно як купувати, так і замовляти. Недорогі кухні можна придбати готовим комплектом або окремими елементами різних моделей. Багато фірм-виробники надають можливість міняти комплектацію та розміри фактично будь-якого елемента кожного зразка. Із замовником обговорюється спочатку вся ціна, куди включені вартість фурнітури, самих меблів, її збирання, перевезення за вказаною адресою і установки.


Процес покупки можна спростити, зробивши замовлення з використанням сучасних засобів інформаційного маркетингу по інтернету. Перед замовленням там же клієнтові надаються барвисті фото з докладним описом продукції, що допоможе значно заощадити час при виборі товару. Фото можна розглянути з декількох ракурсів. Для кухні меблі по інтернету можна підібрати, комбінуючи елементи гарнітура. Це дозволяє обставити не тільки великі приміщення, а й компактні площі, роблячи кухню багатофункціональною і затишній одночасно. Великий вибір кольорових гам і матеріалів дозволяє придбати кухні економ класу, відповідні спільного рішення стилістичного образу, створеного дизайнером для всієї квартири, і смакам замовника.

вторник, 17 июля 2012 г.

Яку стільницю вибрати?


Приймаючи рішення про вибір певного типу кухонної стільниці, пам'ятайте, що найважливішою її особливістю повинна бути довговічність, а також стійкість до високої температури і вологості. Краще віддати перевагу матову або тиснення поверхню, які менш схильні до подряпин, на відміну від глянцю, ну і, звичайно ж, не забувайте про декоративної функції стільниці, вона повинна стати прикрасою кухні.


Дерев'яні стільниці зазвичай виготовляються з дуба, вільхи, бука, сосни і екзотичних видів, таких як червоне дерево або іроко. Ці види деревини відрізняються високою твердістю, є водонепроникними і доступні в декількох відтінках. Як правило, вони захищені безбарвним акриловим лаком чи фарбою, для отримання іншого відтінку. На ринку Ви також можете зустріти вироби, покриті рослинним маслом або воском. Дерев'яна стільниця природна на вигляд, тепла і приємна на дотик.

воскресенье, 15 июля 2012 г.

Камін на кухні - дизайн інтер'єру


Камін являє собою ідеальний варіант для обігріву та прикраси кімнати, причому зовсім не обов'язково мати приватний будинок, можна, наприклад, встановити стильний електрокамін можна і у звичайній квартирі.


Тим не менш, місце установки каміна, незалежно будинок це або квартира, досить традиційно і звичайно їм є вітальня кімната. Таке рішення дійсно функціонально і практично, але чи варто обмежувати свої дизайнерські задумки? Камін буде прекрасно виглядати, і зігрівати в холодні зимові дні, наприклад, в спальні, милуючись мовами полум'я можна медитувати лежачи у ванній після важкого трудового дня.

четверг, 12 июля 2012 г.

Протимоскітні сітки для пластикових вікон


Протимоскітні сітки для пластикових вікон являють собою конструкцію, що складається з сітки і алюмінієвої (іноді пластикової) рами. Основне їх призначення - захист житлових кімнат від бруду, комах і тополиного пуху.


Такі сітки не заважають нормальному повітрообміну, вони практично непомітні візуально, тому не будуть порушувати стилістики інтер'єру, і мають високі міцнісні характеристики: довговічність та стійкість до агресивного впливу атмосферних явищ. Протимоскітні сітки легко миються, а через стійкості до дії вологи, здійснювати очистку можна за будь-якої потреби.

вторник, 10 июля 2012 г.

Правильна організація робочого простору


Вважається, що в розвинених країнах, в офісній роботі зайнято близько 70% працездатного населення, а тому правильна організація робочого простору стає все більш важливою справою. Неважливо, працюємо ми вдома або в громадському будинку, за комп'ютерним столом ми проводимо більшу частину нашого часу, а тому розпланувати простір необхідно правильно.


Безумовно, починати необхідно саме з робочого столу. На кожному з них є комп'ютер (монітор, клавіатура, миша, корпус і т.д.), який і так займає багато місця, тому для документів, CD та інших канцелярських інструментів бажано виділити окреме місце. Як правило, це різні шафи, стелажі або місткі ящики в самому столі.

Поєднання підлогового опалення з радіаторами


Все більш популярним способом стають підлоги з підігрівом, дуже економний спосіб отримання тепла. Однак подібні системи не завжди здатні повністю замінити традиційні радіатори, і тоді постає питання про правильне їх поєднанні в одному будинку.


Комплексне рішення, що поєднує два різних типи опалення, може з успіхом використовуватися як в квартирах, так і приватних будинках, при цьому воно має масу переваг. Яких саме? Давайте і розглянемо.

суббота, 7 июля 2012 г.

Як відокремити кухню від вітальні


Сучасний дизайн інтер'єру будинків і квартир все частіше пропонує варіанти максимально відкритих просторів, включаючи часте об'єднання кухні з вітальні або їдальні.

Подібні рішення виглядають вельми привабливо з точки зору дизайну, але далеко не завжди зручні з функціональної, адже кіптява і гар, а також не завжди приємні запахи потрапляють в житлову кімнату, де ми приймаємо гостей або просто відпочиваємо. В результаті ситуація часто вимагає розділення даних кімнат, а тому Ви повинні подумати, як відокремити вітальні, щоб вона виконувала в повній мірі свою функцію.

среда, 4 июля 2012 г.

Як красиво і яскраво оформити вікно


Як можна просто і швидко оновити інтер'єр? Звичайно ж, за допомогою текстилю! Отже, вирішено. Старі і пилові гардини прибираємо з очей геть, а замість них купуємо (або шиємо) нові фіранки - по-літньому яскраві і незвичайні. Ось побачите: ваша квартира помітно покращає, а настрій - покращиться!


Для початку варто придивитися до вікон, а також до того, що за ними. Гарний вигляд не варто ховати за щільними матеріями, краще вибрати повітряні завіси - з тюлю або органзи. Або, наприклад, підвісити на карниз нитки з різнокольоровими скляними намистинами - нехай грайливо переливаються на сонці!

вторник, 3 июля 2012 г.

Як прикрасити в кімнаті стіни


Прикраса стін в кімнаті може бути мистецтвом. Зрозуміло, мистецтво ми, як правило, асоціюємо з творами видатних художників, але воно може бути і продуктом нашого власної уяви. Не вірите? Тоді ми представляємо на Ваш суд кілька сміливих і оригінальних ідей як прикрасити стіну в кімнаті.


Стіни являють собою чудове «полотно» для різних декорацій, а мистецтво їх прикраси може цілком у класичному сенсі відноситься до живопису, малюнків, творів з кераміки, тканин або інших матеріалів. У дизайні інтер'єру це одна з найважчих завдань, незважаючи на видиму простоту, і зажадає вона багато годин роботи, ретельного планування і реалізації.

Декоративна прикраса стін може бути досить дорогою операцією, якщо Ви, звичайно, вирішите придбати справжню картину, але ж і споглядати майбутню красу Ви будете протягом багатьох років. Втім, деякі прикраси коштують набагато дешевше, до того ж їх можна змінювати і доповнювати відповідно до власних ідеями. Якщо ж ідей немає, можете почерпнути деякі варіанти арт-проектів, які представимо ми.

понедельник, 2 июля 2012 г.

Ремонт в маленькій квартирі


Зважитися на ремонт власного житла не так-то просто. Ні, бажання, як правило, присутня у багатьох, але от можливості фінансові або тимчасові далеко не у всіх, тому перш ніж зважитися на це ризикований захід потрібно ретельно все зважити, скласти чіткий план і проект дизайну інтер'єру.


Особливо це важливо в тому випадку якщо у Вас маленька квартира. Але найчастіше саме в таких квартирах, власниками яких, як правило, є молоді пари, і з'являється необхідність цього самого ремонту - народження нового члена сім'ї. І тут з'являється ще одне завдання, необхідно змінити квартиру таким чином, щоб вона була не тільки стильною, але і функціональною.